TT KOULUTUS

Ilmoittaudu Terveyden Tukipilarit® -lähikoulutukseen

Alla olevalla lomakkeella voit varata paikkasi Helsingissä järjestettävällä Terveyden Tukipilarit -lähikurssilla. Parhaiten kuitenkin varmistat paikkasi ostamalla kurssin heti. Tällöin ilmoittautumista ei tarvita. Kurssin täyttyessä maksaneet ovat etusijalla.

Voit ilmoittautua kerralla koko kurssikokonaisuuteen TT1-TT7. Suosittelemme käymään koulutuksen järjestyksessä, mutta myös yksittäisille kursseille ilmoittautuminen on mahdollista, mikäli kurssilla on tilaa. Mukaan voi hypätä myös kesken koulutuskokonaisuuden ja opiskella väliin jääneet kurssit seuraavana vuonna uudella vuosikurssilla.

Ilmoittautumisesi jälkeen tulet saamaan kurssikirjeen sähköpostitse ennen tulevaa kurssia. Kurssikirjeessä on tarkemmin tietoa tulevasta koulutusviikonlopusta.

Jotta kaikki halukkaat mahtuisivat joukkoon, huomaathan ystävällisesti, että kurssille ilmoittautuminen on sitovaa. Mikäli kurssille on ilmoittauduttu ja se perutaan myöhemmin kuin 14 pv ennen tilaisuuden alkua, joudumme valitettavasti perimään 50 % kurssin hinnasta. Mikäli kurssia ei peruta ja paikkasi jää tyhjäksi, joudumme valitettavasti perimään koko kurssin hinnan.

Jos sinulla on kysyttävää opinnoista, otathan ystävällisesti yhteyttä. Toimistomme palvelee koulutusilmoittautumisiin liittyvissä kysymyksissä:
asiakaspalvelu@paulaheinonen.fi

Puhelinpäivystys koulutusasioissa:
050 5244 524 ma-pe klo 9-15

Perustiedot