Keho ja mieli kuntoon Paula Heinosen vinkein

Tiedätkö miksi ruokavalio on niin tärkeä? Mihin kaikkeen se vaikuttaa hyvinvoinnissamme? Voiko ravinto vaikuttaa jopa geenien toimintaan?

Luennolla kerron, missä energia muodostuu ja miten voit itse parantaa energisyyttäsi. Selitän myös, miten vaikutat omaan hormonitoimintaasi ja samalla niin mielen kuin kehon hyvinvointiin. Kuulet lisäksi tärkeää tietoa liikunnan vaikutuksesta mieleen, aivojen toimintaan sekä kehon energian tuotantoon. Huikean mielenkiintoisia aiheita siis!

Joensuun yleisöluennolla puhun myös ehkäpä nykyajan pahimmasta ”kansansairaudesta”, stressistä. Kerron mitä stressille on tehtävissä ja miten käännät sen voitoksesi. Myöskään elimistön tärkeimmän elimen, suoliston, roolia hyvinvoinnissamme ei voi liikaa korostaa. Suoliston ja sen mahtavien mikrobien vaikutukset ulottuvat kaikkialle kehoon, aina aivoihin ja mieleen asti.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan,
Paula

P.S. Luennon väliajalla voit esittää myös henkilökohtaisia kysymyksiä minulle ja kouluttamilleni FLT Ravintovalmentajille.

_________________________________________

Saat lippuostosta kuitin sähköpostiisi, joka toimii pääsylippuna luennolle. Voit tulostaa kuitin tai esittää sen ovella esimerkiksi älypuhelimen näytöltä.

Tapahtuma-aika: Keskiviikko 18.3.2020 klo 18:00-21:00
Tapahtumapaikka: Carelia-sali, Itä-Suomen yliopisto, Yliopistokatu 4, 80100 Joensuu
Ovet avataan: Klo 17:30
Lipun hinta: 10 euroa.