VERKKOKAUPPA

Funktionaalisen lääketieteen tentit

Funktionaalisen lääketieteen kurssit tentitään paikan päällä Helsingin Kampissa FLT-kurssien yhteydessä. Koetilaisuus järjestetään kurssilauantaisin klo 9-10. Kuusi ensimmäistä FLT-kurssia on mahdollista tenttiä (FLT IA – FLT IID). Kaikki FLT-opiskelijat eivät suorita tenttejä, sillä kursseja voi käydä myös täydentääkseen ammattitaitoaan. Tenttiminen on kuitenkin erinomainen tapa testata omaa osaamista. Kurssien tenttiminen on pakollista, jos tähtäät ravintoneuvojaksi, FLT Ravintovalmentajaksi® tai FLT Lääkäriksi®.

FLT-tenttejä on lisäksi mahdollista suorittaa erikseen sovittuna ajankohtana yleisissä valvotuissa tenttitilaisuuksissa omalla paikkakunnallasi. Tästä saat tarkemmat ohjeet kurssilla.

Maksamasi tentti on voimassa vain seuraavalla järjestettävällä FLT-kurssilla tai sopimanasi ajankohtana valvotussa tenttitilaisuudessa. FLT-kurssien aikataulut löydät täältä. Ostathan ystävällisesti tentin viimeistään viikkoa ennen seuraavaa tenttiajankohtaa. Autamme mielellämme, jos sinulla on tenttimiseen liittyen kysyttävää 050 5244 524 arkisin klo 9-15  tai asiakaspalvelu@paulaheinonen.fi