VERKKOKAUPPA

Terveyden Tukipilarit® -verkkokurssit

Terveyden Tukipilarit -verkkovalmennukset ovat vihdoin alkaneet! Tutustu kursseihin täällä. 🙂

Terveyden Tukipilarit® -verkkokurssit tulevat saataville 2017 alkaen. Huomaathan ystävällisesti, että jokainen verkkovalmennus on saatavilla aina rajoitetun ajan. Tilaa uutiskirjeemme sivun alalaidasta, niin ilmoitamme heti, kun kursseja on myynnissä.

Nouseeko painosi hiljaa hiipien vuosi vuodelta ylöspäin? Oletko jatkuvasti väsynyt – välillä jopa oudon uupunut? Epäiletko kilpirauhasen vajaatoimintaa? Sairastatko useita nuhakuumeita vuodessa? Särkeekö päätäsi usein? Kärsitkö toistuvista suolisto- ja mahavaivoista? Nukutko huonosti? Kärsitkö hormonaalisista ongelmista, migreenistä, PMS- tai vaihdevuosioireista? Stressaatko jatkuvasti – tiedätkö mitä on lisämunuaisten uupuminen? Entäpä krooninen hiljainen tulehdus kehossa? Terveyden Tukipilarit® -verkkokursseilla opit ymmärtämään, mitä kehossasi tapahtuu ja miksi. Lisäksi opit, miten terveydelliset ongelmat ovat ennaltaehkäistävissä ja miten terveys ja energisyys ovat palautettavissa.

Suosittujen TT-kurssien suorittaminen on nyt todella helppoa. Pääset sukeltamaan terveyden ja hyvinvoinnin maailmaan näiden verkko-opintojen avulla – vaikka kotisohvaltasi käsin. Paula Heinonen ja muut innostavat opettajat johdattavat sinut muun muassa hormonien, suoliston, aivojen hyvinvoinnin ja rautaisen vastustuskyvyn saloihin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan oppimaan.

TT-opinnot koostuvat yhdeksästä eri kurssista. Suosittelemme suorittamaan kurssit järjestyksessä. Kurssit on kuvattu live-esiintymisistä kurssipaikalla Vallilassa.