VERKKOKAUPPA

Terveyden Tukipilarit® -verkkokurssit

Terveyden Tukipilarit -verkkovalmennukset ovat vihdoin alkaneet! Tutustu kursseihin täällä. 🙂

Huomaathan ystävällisesti, että jokainen Terveyden Tukipilarit® -verkkovalmennus on saatavilla aina rajoitetun ajan. Tilaa uutiskirjeemme sivun alalaidasta, niin ilmoitamme heti, kun kursseja on myynnissä.

Nouseeko painosi hiljaa hiipien vuosi vuodelta ylöspäin? Oletko jatkuvasti väsynyt – välillä jopa oudon uupunut? Epäiletko kilpirauhasen vajaatoimintaa? Sairastatko useita nuhakuumeita vuodessa? Särkeekö päätäsi usein? Kärsitkö toistuvista suolisto- ja mahavaivoista? Nukutko huonosti? Kärsitkö hormonaalisista ongelmista, migreenistä, PMS- tai vaihdevuosioireista? Stressaatko jatkuvasti – tiedätkö mitä on lisämunuaisten uupuminen? Entäpä krooninen hiljainen tulehdus kehossa? Terveyden Tukipilarit® -verkkokursseilla opit ymmärtämään, mitä kehossasi tapahtuu ja miksi. Lisäksi opit, miten terveydelliset ongelmat ovat ennaltaehkäistävissä ja miten terveys ja energisyys ovat palautettavissa.

Suosittujen TT-kurssien suorittaminen on nyt todella helppoa. Pääset sukeltamaan terveyden ja hyvinvoinnin maailmaan näiden verkko-opintojen avulla – vaikka kotisohvaltasi käsin. Paula Heinonen ja muut innostavat opettajat johdattavat sinut muun muassa hormonien, suoliston, aivojen hyvinvoinnin ja rautaisen vastustuskyvyn saloihin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan oppimaan.

TT-opinnot koostuvat yhdeksästä eri kurssista. Suosittelemme suorittamaan kurssit järjestyksessä. Kurssit on kuvattu live-esiintymisistä kurssipaikalla Vallilassa.