Kiitos kiinnostuksestasi FLT Koulutusta kohtaan. Funktionaalisen lääketieteen koulutukseen valitaan opiskelijat hakemuksen perusteella ja hakijalla tulee olla vaadittava pohjakoulutus. Koulutukseen päässeillä terveydenhuollon ammattilaisilla on erilaisia koulutustaustoja, joista hyväksyttäviä ovat esimerkiksi lääkäri, terveyden-/sairaanhoitaja, proviisori ja ravitsemusterapeutti. Sinulla saattaa olla myös taustalla Terveyden Tukipilarit -koulutus ja sitä kautta FLT Koulutukseen riittävä koulutuspohja. Tarkemmin koulutuskriteereistä voit lukea täältä.

Mikäli täytät vaadittavat koulutuskriteerit, hae ystävällisesti koulutukseen käyttäen alla olevaa lomaketta. Hakemuksesta tulee käydä ilmi ikä, koulutus, valmistumispaikka, valmistumisvuosi, työkokemus ja kaikki muu, mitä haluat itsestäsi meille kertoa.

Käsittelemme jokaisen hakemuksen tapauskohtaisesti. Kun sinut on hyväksytty koulutukseen, olet oikeutettu ostamaan kursseja. Käsittelemme hakemukset noin kerran kuussa.

Huom. Seuraavan vuosikurssin alkamisajankohta julkaistaan kun se vahvistuu.

Tervetuloa mukaan!

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, odt, pdf, ppt, pptx, jpeg, Max. tiedoston koko: 3 MB, Max. tiedostot: 5.
      Lisää halutessasi liitetiedostoja napsauttamalla oheista ”valitse tiedostot”- painiketta (sallitut tiedostomuodot doc, docx, odt, pdf, ppt, pptx ja jpeg). Huomaathan, että isojen tiedostojen lataaminen voi kestää hetken aikaa.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.