Huom. kun ostat kurssin tästä, niin kurssin aktivoitumisessa voi mennä 1–2 arkipäivää.

RT3-kurssilla tutustutaan tarkemmin eri elintarvikeryhmiin, niiden ravitsemukselliseen arvoon ja monipuoliseen käyttöön. Lisäksi opit, millaisia hyödyllisiä ja haitallisia vierasaineita elintarvikkeet sisältävät ja millaisia lisäaineita niihin käytetään.

Elintarviketuntemuksen ohella opiskelemme, millaiset viralliset ravitsemussuositukset ovat ja miten ne laaditaan. Pääset myös katsomaan, millaisia kemiallisia reaktioita keittiössä tapahtuu ja mitä pakkausmerkinnöistä määrätään lainsäädännössä.

RT3-kurssin jälkeen elintarviketuntemuksesi on hyvällä tasolla, mikä helpottaa hyvien ruokavalintojen tekemistä ja niiden ohjaamista tarpeen mukaan myös muille.

Nämä kurssit sopivat kaikille ravitsemustieteestä kiinnostuneille. Ravitsemustieteen kurssit muodostavat kokonaisuuden (RT1–RT4), joka tukee niin Terveyden Tukipilarit® (TT) -kursseilla kuin FLT Koulutuksessakin® opiskelevia. Kursseilla käsitellään niitä perusasioita, joihin virallinen ravitsemustiede nojaa. Olemme poimineet valtavasta tietomäärästä kaikkein mielenkiintoisimmat ja käytännön kannalta hyödyllisimmät kokonaisuudet.

  • Videot ja muut kurssimateriaalit ovat käytössäsi 12 viikkoa
  • Kurssi sisältää 21 luentoa – yhteensä 11 tuntia videomateriaalia
  • Saat käyttöösi kirjallista kurssimateriaalia noin 250 sivua
  • Kurssi on suunniteltu opiskeltavaksi 8 viikossa
  • Kurssin opettajana toimii terveystieteiden maisteri (TtM), laillistettu ravitsemusterapeutti Sanni Massinen.