Tämän kirjan avulla opit ymmärtämään suoliston uskomattoman suuren merkityksen terveydelle ja hyvinvoinnille (tai pahoinvoinnille). Kirjasta löydät ohjeet monien eri suolistovaivojen hoitoon, kuten esimerkiksi ärtyneen suolen oireyhtymä, närästys, ummetus, turvotus ja tulehdukselliset suolistosairaudet.

———

Miksi vatsani on jokaisen aterian jälkeen turvoksissa? Miksi kärsin ummetuksesta, vaikka ulkoilen ja juon paljon vettä? Vältänkö jakuvat nuhakuumeet ja korvatulehdukset suoliston kunnostuksella? Voivatko nivelvaivat johtua suolistosta? Miten närästyksestä pääsee eroon?

Suolistovaivat ovat monelle arkipäivää. Suolisto on herkkä elin, joka tarvitsee huolenpitoa ja terveellistä ravintoa pysyäkseen kunnossa. Monet eri tekijät voivat suistaa suoliston raiteiltaan, ja suolistoperäiset vaivat saattavat ilmentyä erilaisina ongelmina ympäri kehoa: allergioina, ihottumina, toistuvina tulehduksina tai jopa hermostollisina vaivoina. Kirjan avulla opit ymmärtämään ja hoitamaan suolistoa, ja itsehoito-ohjeiden avulla voit päästä eroon sinua kiusaavasta terveysongelmasta.

Hyvinvoiva suolisto on uskomaton terveyden moottori!