Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

TOP 10 -vinkit Elinvoimaisempana huomiseen!

Oletko pohtinut miten suoliston kunto, hormonaalinen epätasapaino tai ympäristön haitalliset aineet vaikuttavat terveyteesi? Entäpä tiedätkö mistä energisyytesi tai jaksamattomuutesi johtuu? Tule kuuntelemaan yleisöluentoani muun muassa suoliston, ravinnon ja energisyyden merkityksestä hyvinvoinnillesi. Opit miten tämän vuosituhannen pahin vitsaus, stressi, vaikuttaa kehossa ja miten se sotkee hormonaalisen tasapainon. Ymmärrät myös miksi telomeerit ovat tärkeitä ja miten voimme vaikuttaa telomeerien kuntoon. Käsittelen lyhyesti myös aivojen hyvinvointia. Sinulle selviää lisäksi, miksi suoliston terveys vaikuttaa aina aivoihimme ja mieleemme asti. Suolisto onkin oikein kohdeltuna terveyden kehto. Tiesitkö, että suolistoperäiset vaivat voivatkin näkyä ympäri kehoa esimerkiksi allergioina, nivelongelmina, reumaattisina vaivoina ja päänsärkyinä?

Tätä hyvinvoinnin supertapahtumaa Turussa ei kannata missata. Menossa mukana minun lisäkseni mm. Satu Silvo, Aira Samulin, Boyat-duo, TPS pelaajat, huippukokki Pekka Terävä, räppäri Gabriel Lion ja sisätautien erikoislääkäri Jari Forsström. Aivan huikea porukka siis! Osallistumalla tähän hyväntekeväisyystapahtumaan olet mukana myös vähävaraisten lasten harrastamisen tukemiseen. 🙂 ♥

Tule oppimaan ja innostumaan! Voit esittää minulle ja kouluttamilleni FLT Ravintovalmentajille® henkilökohtaisia kysymyksiä väliajalla ja luennon jälkeen. Lisätietoa tapahtumasta löydät täältä ja liput saat ostettua tästä (20e).

Tervetuloa mukaan! 🙂

Jaa kirjoitus haluamallasi tavalla!