Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Elä – Nauti – Hehku – Pitkää ikää ja energiaa

Tule kuuntelemaan yleisöluentoani suoliston, ravinnon, energisyyden ja ”sisäisen hehkun” merkityksestä hyvinvoinnillesi. Opit muun muassa missä energia muodostuu ja miten lisäät energisyyttäsi. Ymmärrät myös, miksi suoliston terveys vaikuttaa aina aivoihimme ja mieleemme asti. Suolisto on oikein kohdeltuna terveyden kehto. Suolistoperäiset vaivat voivatkin näkyä ympäri kehoa esimerkiksi maksamuutoksina, ihottumina, allergioina, yliherkkyyksinä, nivelongelmina, reumaattisina vaivoina ja jopa hermostollisina oireina ja päänsärkyinä. Suolisto on pelottavan viisas ja mielestäni elimistön kiehtovin ja tärkein elin.

Suolistoa ei yleensä arvosteta ennen kuin huonosta kohtelusta johtuvat oireet alkavat. Silloinkin me usein hiljennämme sen lääkkeillä. Innostuin ihmisen suolistosta jo 1980-luvulla työskennellessäni tutkijana kansainvälisessä ravitsemus- ja biotekniikka-alan yrityksessä. Suolistossa asustavat mikrobit vaalivat terveyttä ja vastustuskykyä – tosin vain, jos pidät niistä hyvää huolta ja ruokit niitä oikein. Epätasapainoinen, haitallinen mikrobikanta sairastuttaa varmasti.

Suolisto on myös meidän toiset aivot. Näiden kaksien aivojen, ylempien päässä ja alempien suolistossa, on tehtävä yhteistyötä. Jos ne eivät sitä tee, se johtaa kaaokseen suolistossa ja epätoivoon päässä.

Tule kuulemaan, oppimaan ja innostumaan! Voit esittää minulle ja FLT ravintovalmentajille henkilökohtaisia kysymyksiä väliajalla.

Tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua ravintolisiin ja luonnonkosmetiikkaan. Tuotteita voi myös ostaa edullisin kampanjahinnoin hieman ennen tilaisuuden alkua, väliajalla ja luennon loputtua puolen tunnin ajan.

Lions Club Kellokoski

Tilaisuuden järjestäjänä toimii Lions Club Kellokoski / Annat, aktiivinen naisten leijonaklubi, joka vietti 10 v. syntymäpäivää 6.11.2016. Klubin toimintaan kuuluu erilaisten tapahtumien järjestäminen. Kerätyillä varoilla autetaan ja tuetaan monin eri tavoin paikallisesti lapsia, nuoria ja vanhuksia. Lions-toimintaan kuuluu myös kansainvälinen auttamistyö ja myös siihen Annat osallistuu lahjoituksillaan.

Tämänkin hyväntekeväisyystilaisuuden (Elä – Nauti – Hehku – pitkää ikää ja energiaa) tuotosta suurin osa menee paikallisten lasten ja nuorten toiminnan tukemiseen. Neljäsosa menee Suomen Lions-liiton varainhankinta-aktiviteettiin, Punainen Sulka 2016-2017 keräykseen, jonka teemana on Tue Nuorta Itsenäisyyteen. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Suomalaiset leijonat ovat asettaneet keräystavoitteekseen 5 miljoonaa euroa. Varat lahjoitetaan seitsemälle koko maassa toimivalle nuorisojärjestölle lokakuussa 2017. Nämä järjestöt ovat Tukikummit, Lasten ja Nuorten säätiö, Partiolaiset-Scouter, ehkäisevää päihdetyötä tekevä EHYT, nuorten mielenterveysseura YEESI, Näkövammaisten Liitto ja Aseman lapset ry:n Walkers-toiminta.

Lions Club Kellokoski/Annat toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi tähän tapahtumaan!

Lipun luennolle voi hankkia lippu.fi:stä ennakkoon 20 €, sisältää palvelupalkkiot, R-kioskeilta tapahtumanumerolla 115717 tai ovelta, jos lippuja on jäljellä.

Paikka: Järvenpää-talo, Sibelius-sali. Katso tapahtuman esite tästä.

Jaa kirjoitus haluamallasi tavalla!