Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Terveen elämän luennot – eväät elämäsi parhaaseen syksyyn

Tässä Tampereen suurtapahtumassa esiinnymme minä sekä Biohakkereiden käsikirjan kirjoittajat. Alta löydät lisätietoa tämän huikean tapahtuman aikataulusta sekä puhujista.

Eväät elämäsi parhaaseen syksyyn

Paula Heinonen, Funktionaalisen lääketieteen ja ravitsemuksen asiantuntija, tekniikan lisensiaatti ja tietokirjailija

– Oletko koskaan miettinyt voisivatko sitkeä painonnousu ja suolistovaivat johtua hormoneista? Entä miten stressi, aivot ja suolisto liittyvät toisiinsa? Yhä useampi suomalainen kärsii erilaisista vaivoista, joiden taustalla on ravinto ja vanhanaikaiset ravitsemustottumukset. Suolistovaivat, energiatasapainon heittely, hormonitasapaino ja ylipaino voidaan usein saada pienilläkin muutoksilla tasapainoon. Tällä inspiroivalla luennolla opit miten toimiva ruoansulatus, vatsan ja suoliston limakalvojen terveys, tasapainoinen suoliston bakteerikanta sekä stressinhallinta ym. vaikuttavat siihen, kuinka hyvin voit.

Biohakkerin käsikirjan kirjoittajat:
Teemu Arina, Digitaalisen työn, oppimisen ja johtamisen asiantuntija
Olli Sovijärvi, Yleislääkäri Antioksidanttiklinikka
Jaakko Halmetoja, ravintoasiantuntija, kouluttaja ja kirjailija

– Tässä luennossa kolme suomen ”kärki biohakkeria” kertovat, miten saat itsestäsi enemmän irti biohakkerointia apuna käyttäen. Biohakkerointi on oman terveyden, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn optimointia teknologiaa hyödyntämällä. Mitkä ovat sinulle ne 20% panoksista omaan hyvinvointiisi, jotka tuottavat 80% tuloksista? Jos haluat päivittää oman elämäsi peruspilarit; unen, ravinnon, liikunnan, työn ja mielen, niin tätä luentoa ei kannata jättää väliin!

Illan aikataulu:

16.30 Ovet auki
17.30 Tervetulosanat lausuu tilaisuuden juontaja, Hidasta elämää -sivuston perustaja Pequ Nieminen
17.35 Paula Heinonen: Eväät elämäsi parhaaseen syksyyn
19.15 Tauko
19.55 Biohakkerit: Mitä on vauhdilla suosiotaan kasvattava biohakkerointi ja miten biohakkeri edistää omaa terveyttä, hyvinvointia ja suorituskykyä ravitsemuksella?
21.15 Luento päättyy

Liput alkaen 25 €, varaa omasi täältä.

Jaa kirjoitus haluamallasi tavalla!