Suurin osa järjestämistämme kursseista on mahdollista tenttiä. Kurssien tenttiminen on pakollista, jos tavoitteenasi on valmistua ravintoneuvojaksi, FLT Ravintovalmentajaksi® tai FLT Lääkäriksi. Voit myös tenttiä kursseja selvittääksesi, kuinka hyvin olet sisäistänyt kurssilla opetetut asiat.

Huomioithan, että ostamasi FLT-lähitentti on voimassa vain seuraavalla FLT-kurssilla. Ostathan ystävällisesti tentin viimeistään viikkoa ennen tenttiajankohtaa.

Verkkotentit (TT ja RT) voit tehdä haluamanasi ajankohtana. Verkkotentit löydät täältä.

Terveyden Tukipilarit -tentit

Kuusi ensimmäistä Terveyden Tukipilarit -kurssia on mahdollista tenttiä. Tenttiminen on pakollista niille, joilla on tavoitteenaan FLT Koulutus®. Tenttiminen on kuitenkin kaikille opiskelijoille oiva tapa testata omaa osaamista.

Olemme siirtäneet kaikki Terveyden Tukipilarit -tentit verkkoon. Verkkotentin voit tehdä haluamanasi ajankohtana täällä (tentit saatavilla jälleen pian).

Lisätietoja voit kysyä puhelimitse asiakaspalvelustamme p. 050 5244 524 arkisin klo 10–16 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@paulaheinonen.fi.

Ravitsemustieteen verkkotentit

Voit tenttiä kaikki ravitsemustieteen verkkokurssit (RT1–RT4) sähköisesti täällä.

FLT-tentit

Kuusi ensimmäistä FLT-kurssia on mahdollista tenttiä (FLT IA – FLT IID). Funktionaalisen lääketieteen kurssit tentitään paikan päällä Helsingissä FLT-kurssien yhteydessä. Koetilaisuus järjestetään kurssilauantaisin klo 9–10 ja voit tenttiä minkä tahansa käymistäsi kursseista. Kaikki FLT-opiskelijat eivät tenti kursseja, sillä kursseja voi käydä myös täydentääkseen ammattitaitoaan. Kurssien tenttiminen on pakollista, jos tähtäät ravintoneuvojaksi, FLT Ravintovalmentajaksi® tai FLT Lääkäriksi®. Voit ostaa FLT-tenttejä täältä.

FLT-tenttejä on lisäksi mahdollista suorittaa erikseen sovittuna ajankohtana yleisissä valvotuissa tenttitilaisuuksissa omalla paikkakunnallasi. Tästä saat tarkemmat ohjeet kurssilla.

Maksamasi tentti on voimassa vain seuraavalla järjestettävällä FLT-kurssilla tai sopimanasi ajankohtana valvotussa tenttitilaisuudessa. Ostathan ystävällisesti tentin viimeistään viikkoa ennen seuraavaa tenttiajankohtaa.