Terveyden Avaimet -radio-ohjelma on päättynyt. Kiitos vielä kuuntelijoille ja kaikille tahoille, jotka ovat olleet mukana tekemässä ohjelmaa. Jaksoja voi edelleen kuunnella täällä. Alla vielä Paulan terveiset aiheesta. 🙂

”Olen vastaillut joka sunnuntai ihaniin, toisinaan vaikeisiin ja jopa sydäntä särkeviin kysymyksiinne kahdeksan vuoden ajan (2009-2017). Kun aloitin vuonna 2009, lupauduin tekemään terveyttä ja hyvinvointia koskevaa radio-ohjelmaa yhdeksäksi kuukaudeksi. Taival venyi kahdeksaksi vuodeksi! Se on ollut huikea matka kanssanne. Viimeinen Terveyden Avaimet -ohjelma Iskelmän taajuudella tuli radiosta 20.8.17.

Lämpimät ja sydämelliset kiitokset teille kaikille ihanille ihmisille. En koskaan unohda tätä aikajaksoa elämässäni, enkä ikimuistettavia sydämellisiä palautteitanne.

Lämpimät rutistukset ja kiitokset tietysti myös mahtavalle, positiiviselle partnerilleni, muusikko Mikko Siltalalle, Bauer Median Ari Ojalalle ja muulle Iskelmä-tiimille.

Ja kaikille tiedoksi – en todellakaan lopeta kysymyksiinne vastaamista! Se jatkuu yleisöluennoilla, Terveyden Tukipilarit -lähikursseilla ja -verkkokursseilla, FLT Koulutuksessa, kirjoissa ja ehkäpä muuallakin. Voit myös edelleen kuunnella radio-ohjelman jaksoja täällä.

Suurella kiitollisuudella ja lämmöllä”,

– Paula Heinonen