Tuotteet ja palvelut

Terveyden Tukipilarit® -lähikurssit

Huom. Kurssipaikka on muuttunut. Uusi paikka on Mäkelänrinteen lukio, Mäkelänkatu 47, 00550 Helsinki.

Jos et voi ostaa kurssia nyt, niin ei hätää – ilmoittaudu ja varaa paikkasi tästä. Suosittelemme aloittamaan TT1-kurssista, mutta mukaan voit hypätä myös kesken koulutuksen. 🙂

Huikean suosion saavuttaneet Terveyden Tukipilarit -lähikurssit järjestetään Helsingissä Mäkelänrinteen lukiossa osoitteessa Mäkelänkatu 47, 00550 Helsinki. Kurssiviikonloppuina opiskellaan lauantaina ja sunnuntaina klo 10–16. Alta pääset ostamaan haluamasi kurssin. Suosittelemme käymään kurssit järjestyksessä, sillä se mahdollistaa parhaan oppimisen. Paikkoja lähikursseille on rajoitetusti, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

Tule siis mukaan ja sukella kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin maailmaan. Oppainasi TT-kursseilla toimivat innostavat ja asiantuntevat opettajat Paula Heinosen johdolla. Terveempi elämä ja hyvä olo alkaa tästä!

Terveyden Tukipilarit® -verkkokurssit

Terveyden Tukipilarit -verkkovalmennukset ovat alkaneet! Tutustu kursseihin täällä.

Huomaathan ystävällisesti, että jokainen Terveyden Tukipilarit® -verkkovalmennus on saatavilla aina rajoitetun ajan. Tilaa uutiskirjeemme sivun alalaidasta, niin ilmoitamme heti, kun kursseja on myynnissä.

Nouseeko painosi hiljaa hiipien vuosi vuodelta ylöspäin? Oletko jatkuvasti väsynyt – välillä jopa oudon uupunut? Epäiletko kilpirauhasen vajaatoimintaa? Sairastatko useita nuhakuumeita vuodessa? Särkeekö päätäsi usein? Kärsitkö toistuvista suolisto- ja mahavaivoista? Nukutko huonosti? Kärsitkö hormonaalisista ongelmista, migreenistä, PMS- tai vaihdevuosioireista? Stressaatko jatkuvasti – tiedätkö mitä on lisämunuaisten uupuminen? Entäpä krooninen hiljainen tulehdus kehossa? Terveyden Tukipilarit® -verkkokursseilla opit ymmärtämään, mitä kehossasi tapahtuu ja miksi. Lisäksi opit, miten terveydelliset ongelmat ovat ennaltaehkäistävissä ja miten terveys ja energisyys ovat palautettavissa.

Suosittujen TT-kurssien suorittaminen on nyt todella helppoa. Pääset sukeltamaan terveyden ja hyvinvoinnin maailmaan näiden verkko-opintojen avulla – vaikka kotisohvaltasi käsin. Paula Heinonen ja muut innostavat opettajat johdattavat sinut muun muassa hormonien, suoliston, aivojen hyvinvoinnin ja rautaisen vastustuskyvyn saloihin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan oppimaan.

TT-opinnot koostuvat yhdeksästä eri kurssista. Suosittelemme suorittamaan kurssit järjestyksessä. Osa kurssivideoista on kuvattu live-esiintymisistä kurssipaikalla Vallilassa.

Terveyden Tukipilarit® -tentit

Olemme siirtäneet kaikki Terveyden Tukipilarit -tentit verkkoon. Löydät tentit pian verkkovalmennussivustoltamme.

Voit tenttiä TT-kurssit 1–6 haluamassasi järjestyksessä. Onnea kokeeseen!

Ravitsemustieteen verkkokurssit

Kauan odotetut ravitsemustieteen verkko-opinnot ovat alkaneet! Tutustu kursseihin täällä.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tutkimusretkelle ravitsemustieteen maailmaan. Nämä verkko-opinnot koostuvat neljästä erillisestä kurssista, joilla käsitellään niitä perusasioita, joihin virallinen ravitsemustiede nojaa. Olemme poimineet valtavasta tietomäärästä kaikkein mielenkiintoisimmat ja käytännön kannalta hyödyllisimmät kokonaisuudet. Oppimasi asiat tukevat loistavasti sekä Terveyden Tukipilarit -opintoja että FLT-opintoja.

Kurssien suorittaminen on helppoa – voit kuunnella ja katsoa luennot verkossa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Myös tenttiminen onnistuu pian verkossa. Jos olet kiinnostunut FLT-opinnoista, niin tarkempaa tietoa opintopolusta löydät täältä. Kurssit ovat avoimia kaikille ravitsemustieteestä kiinnostuneille. Lämpimästi tervetuloa oppimaan!

Funktionaalisen lääketieteen kurssit

Korkeatasoinen funktionaalisen lääketieteen koulutus järjestetään lähiopintoina Helsingissä (tarkka koulutuspaikka ilmoitetaan myöhemmin). Luennointi tapahtuu viikonloppuisin ja opiskelemme lauantaina klo 10-17.30 ja sunnuntaina klo 9-17.30. Koulutus on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille ja siihen haetaan erillisellä hakemuksella. Katso täältä, onko omalla koulutustaustallasi mahdollista hakea mukaan. Käsittelemme jokaisen hakemuksen tapauskohtaisesti. Saat oikeuden ostaa FLT-kursseja verkkokaupastamme, mikäli hakemuksesi hyväksytään. Tervetuloa mukaan!

FLT-tentit

Funktionaalisen lääketieteen kurssit tentitään paikan päällä Helsingissä FLT-kurssien yhteydessä. Koetilaisuus järjestetään kurssilauantaisin klo 9–10. Kuusi ensimmäistä FLT-kurssia on mahdollista tenttiä (FLT I A – FLT II D). Kaikki FLT-opiskelijat eivät suorita tenttejä, sillä kursseja voi käydä myös täydentääkseen ammattitaitoaan. Tenttiminen on kuitenkin erinomainen tapa testata omaa osaamista. Kurssien tenttiminen on pakollista, jos tähtäät ravintoneuvojaksi, FLT Ravintovalmentajaksi® tai FLT Lääkäriksi®.

FLT-tenttejä on lisäksi mahdollista suorittaa erikseen sovittuna ajankohtana yleisissä valvotuissa tenttitilaisuuksissa omalla paikkakunnallasi. Tästä saat tarkemmat ohjeet kurssilla.

Maksamasi tentti on voimassa vain seuraavalla järjestettävällä FLT-kurssilla tai sopimanasi ajankohtana valvotussa tenttitilaisuudessa. FLT-kurssien aikataulut löydät täältä. Ostathan ystävällisesti tentin viimeistään viikkoa ennen seuraavaa tenttiajankohtaa. Autamme mielellämme, jos sinulla on tenttimiseen liittyen kysyttävää 050 5244 524 arkisin klo 10–16 tai asiakaspalvelu@paulaheinonen.fi.

Yleisöluennot

Yleisötilaisuudet on tarkoitettu eväiksi elämän varrelle. Saat vinkkejä sekä konkreettisia työkaluja hyvinvoinnin ja energisyyden lisäämiseksi. Lisäksi saat tietoa terveydellisten ongelmien ratkaisemisesta. Yleisöluennot on suunnattu kaikille terveydestään kiinnostuneille.