Yleiskuvaus Terveyden Tukipilarit -kursseista

Terveyden Tukipilarit® -kursseilla opit ymmärtämään, mitä kehossasi tapahtuu ja miksi. Näiden kurssien avulla jo sadat ihmiset ovat muuttaneet terveytensä ja jopa elämänsä parempaan suuntaan. Käy lukemassa ihanilta kurssilaisilta saamamme palautteet täältä.

Koulutus koostuu yhdeksästä eri kurssista, jotka järjestetään lähiopetuksena. Suosittelemme käymään kurssit järjestyksessä, mutta myös yksittäisten kurssien käyminen on mahdollista. Oppainasi toimivat inspiroivat opettajat Paula Heinosen johdolla. Voit myös varata paikkasi koulutukseen. Muistathan kuitenkin, että paikkojen täyttyessä kurssin ostaneet ovat etusijalla. Sydämellisesti tervetuloa matkalle kohti terveyttä ja hyvinvointia!

Tänä vuonna TT-kursseilla keskustellaan myös uusista ja ajankohtaisista asioista, kuten viruksista, raskasmetalleista ja kahvista. Kuulet myös, milloin ruokavaliosta on karsittava myös hyvää rasvaa sekä milloin pätkäpaastosta voi seurata enemmän vahinkoa kuin hyvinvointia.

Kuulostaako tutulta?

Nouseeko painosi hiljaa hiipien vuosi vuodelta ylöspäin? Oletko jatkuvasti väsynyt – välillä jopa oudon uupunut? Epäiletkö kilpirauhasen vajaatoimintaa? Sairastatko useita nuhakuumeita vuodessa? Särkeekö päätäsi usein? Kärsitkö toistuvista suolisto- ja mahavaivoista? Nukutko huonosti? Kärsitkö hormonaalisista ongelmista, migreenistä, PMS- tai vaihdevuosioireista? Stressaatko jatkuvasti – tiedätkö, mitä on lisämunuaisten uupuminen? Entäpä krooninen hiljainen tulehdus kehossa? Mikä on juuri sinun kehollesi paras mahdollinen ruokavalio? TT-kurssit syntyivät vastaamaan näihin ja moniin muihin haasteisiin. Haluamme, että opit auttamaan itseäsi ja läheisiäsi terveyden ja hyvän olon saavuttamisessa.

TT1 19.–20.3.2022

Oletko koskaan miettinyt, jos sairaus onkin oire? Jos näin on, millaisia juurisyitä voi olla terveydellisten ongelmien taustalla? Oletko kenties altistunut elämäsi aikana esimerkiksi homeelle, kovalle ja pitkään jatkuneelle stressille tai toistuville antibioottikuureille? Oletko kärsinyt unettomuudesta tai ravintoainepuutoksista? Miten omassa elämässäsi vaikuttavat vaikkapa suolistosi kunto, mahdolliset toistuvat infektiot tai ympäristömyrkyt? Entäpä miten uniikki geneettinen perimäsi ja ruokavaliosi liittyvät tähän kaikkeen? Terveyden Tukipilarit 1 -kurssilla saat vastauksia mm. näihin kysymyksiin. Lisäksi ymmärrät, miten ja miksi ihmistä on hoidettava aina yksilöllisesti. Opit katsomaan omaa elämääsi ja terveydellistä tilannettasi täysin uudella tavalla.

Ensimmäisellä Terveyden Tukipilarit -kurssilla käsittelemme mm. seuraavia asioita:

– Terveys ei ole sama asia kuin sairauden poissaolo – terveyden funktionaalinen näkökulma
– Mitä on biokemiallinen yksilöllisyys ja miten hyödynnän sitä omassa elämässäni?
– Miksi me syömme?
– ”On ihan sama mistä kalorit saadaan”. Ei pidä paikkaansa!
– Ruokavaliosi vaikuttaa mm. solujen uusiutumiseen, hormonien muodostumiseen, vastustuskykyyn, bakteerikantaan ja jopa aivoihin
– Ruokaa, ruokaa – mutta millaista?
– Proteiinit, hiilihydraatit ja rasvat sekä niiden tärkeät vaikutukset hyvinvoinnillesi
– Perusasiat kuntoon ruokavaliossa. Entä luomu, gluteeni, verensokeri…
– Mitä tulee suosia ja miksi? Mitä tulee karttaa ja miksi?
– Esimerkkejä päivän aterioista
– Torjunta-aineiden, raskasmetallien, ympäristömyrkkyjen, lisä- ja säilöntäaineiden sekä hormonihäiritsijöiden merkitys hyvinvoinnillemme
– Miten vältät pahimmat vierasaineet omassa elämässäsi
– Vankan teorian lisäksi saat kurssilla paljon käytännöllisiä ohjeita, joita voit hyödyntää arjessa
– Kurssin aikana pääset esittämään kysymyksiä Paulalle

Kenelle tarkoitettu?

– Terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille
– Sinulle, joka haluat auttaa itseäsi ja läheisiäsi palauttamaan terveyden ja ehkäisemään sairastumisen
– Sinulle, joka haluat Elämäsi Kuntoon!
– Sinulle, joka todella haluat oppia, mitä on terveellinen ruokavalio ja miten ruokavaliolla voit vaikuttaa elämääsi
– Tiedonjanoisille
– Alanvaihtoa harkitseville
– Ravintoneuvoja-koulutukseen tähtääville ja tätä kautta tavaramerkin FLT Ravintovalmentajaksi® pyrkiville

Opettaja

Funktionaalisen lääketieteen kouluttaja, ravitsemusasiantuntija ja tekniikan lisensiaatti Paula Heinonen

Paikka

Mäkelänrinteen lukio, Mäkelänkatu 47, 00550 Helsinki.

Aika

19.–20.3.2022.

Hinta

Kurssin hinta 300 € (sis. alv 24 %).