Alta löydät aikaisempien vuosien Terveyden Tukipilarit -kurssilaisilta saamamme palautteet.

Paulahan on aivan paras, kaikilla mittareilla!

Teillä kaikilla samaanaikaan ihanasti että ammattimaisesti kootut luennot, mielenkiintoinen ja mukava opetustapa. Erityisen hienon kokonaisuuden tekee se miten käytäntö pysyy aina luentojen mukana esillä koko ajan, eli mitä asiat käytännössä, ja kuinka asioilla montapuolta!

Paula on erittäin innostava!!! Osaaminen ja tietopankki on valtava! Aina yhtä energinen, antaa kaikkensa ja luennoilla ei koskaan tylsää 🙂

Hanna on miellyttävä ja ymmärrettävä tapa esittää asiat, jotka ovat hyvin käytännönläheisiä 🙂

Todella hyödyllinen koulutus, kenelle vain.

Paula on GURU. Hänen luennot ovat mielenkiintoisia. Hän puhuu asiaa, mutta hauskalla ja mieleenpainuvalla tavalla.

Tämä koulutus on täydellinen paketti 🙂

Paula on huippu, hauska ja erittäin pätevä opettaja. Osaa asiansa ja opettaa intohimolla. Häntä voisi kuunnella loputtomiin. Innostava!

Hanna on selkeä viestissään ja on aina erittäin hyvin jäsennellyt kalvot, joista oli paljon hyötyä opiskelussa.

Tykkäsin kursseista, olivat mielestäni erinomaisia!

Vaikea kuvailla miten innostava ja hauska, mutta samalla niin uskoattoman asiantunteva Paula on. Kursseja odottaa aina suurella innolla. Tietomäärä Paulalla on niin valtava ja tapa millä hän tkee vaikeatkin asiat ymmärrettäväksi on huikea. Olen onnekas saadessani olla mukana kursseilla. Arvosana 5 tai paremminkin 10!

Hanna on asiantunteva ja ammattimainen!

Kurssi kokonaisuus on erittäin hyvä. Kaikki osa-alueet tukevat toisiaan. En jättäisi mitään pois. Ehkä urheiluravitsemus oli itselle jossain märin turha, mutta sekin oli kiinnostava ja antoi hyvää tietoa myös omaan elämään.

Paula on aurinkoisen ihana, lämminhenkinen ja mahtava puhuja jota kuuntelisi kellon ympäri.

Paula erittäin hyvin perehtynyt, kansantajuisasti ja elävästi esittää asiansa. Ihailtavaa oli se, että hän tauoilla jaksoi täysillä perehtyä meidän henkilökohtaisiin ongelmiin varsin intensiivisesti lyhyen ajan puitteissa. Arvosana 10.

Kurssimateriaalit selkeitä, ne ymmärtää myös henkilö joka ei ole terveysalalla.

Kurssien sisältö on hyvin kaiken kattava. Kiitos <3

Olen ollut todella tyytyväinen koulutuskokonaisuuteen sekä positiivisella tavalla yllättynyt sen perusteellisuudesta, vaativuudesta ja valtavasta tietomäärästä! Opintojen myötä itselleni on vain varmistunut, että oikealla alalla ollaan. 🙂 Ihailen intoa, kunnianhimoa ja perusteellisuutta, jolla Pro Health koulutusta järjestää! Teistä näkyy, että teette työtänne mielellänne ja haluatte vilpittömästi jakaa tietoanne meille muille! Kiitos suuresti myös mahtavalle Katille, joka on Paulan tavoin kyllä hieno esimerkki meille muille, kuinka töitä voi tehdä ja toisia ihmisiä kohdata lämmöllä, intohimolla ja täydellä sydämellä!

Isot halit kaikille! Muutitte elämäni ja saitte heräämään minut henkiin ja muut opit tulivat sitten kaupan päälle. Matkani jatkuu vielä, mutta nyt uusissa tuulissa ja auringon saattelemana oppien lisää kaiken ikää! 🙂

Paula on harvinaisen valovoimainen ihminen, jonka myönteinen energia tarttuu kuulijaan! Paulassa ihailen rautaisen tiedon ja tiedonjanon lisäksi erityisesti sitä, miten hän antaa meille muille naisille mallia siitä, miten meillä on todella oikeus näkyä ja kuulua. En arvannut, että lähtiessäni opiskelemaan ravitsemusta tulisi matkasta myös näin syvällinen matka itseen – vaikka alanvaihtoon sekin puoli toki olennaisesti liittyy. Paulasta olen saanut lisää voimaa ja uskoa itseeni monella tapaa. Minäkin saan esimerkiksi nauraa kovaa ja ilmaista näkemyksiäni ja ajatuksiani, vaikka ne eivät aina mukailisi yleistä, sovinnaista linjaa.

Paula on kesto-osaaja ja perustiedot mahtavat. Asioiden perustelut järkeviä ja mielenkiintoista kuultavaa. Huumori höysteenä luontainen lahja hänellä. 🙂

Oppiminen tapahtuu hitaasti, joten sitä ei aina ymmärrä kuinka huikean paljon uutta tietoa on saanut TT-kurssien aikana. Materiaalia ja ymmärrettävää on niin paljon, että asian opiskeluun voi käyttää seuraavat vuodet tai loppuelämäni, joka tulee olemaan pitkä, jos vain osaan muuttaa teorian käytännöksi. Eri moduulit on rakennettu hienosti tukemaan toisiaan.

Kati pitää todella hienosti kaikki käytännön järjestelyt ja yhteydenpidon hallussa. Ihanalla olemuksellaan vaikuttaa paljon ilmapiiriin ja saa varmasti tuntemaan kaikki tervetulleiksi. Myös muu henkilökunta on todella avuliaita ja iloisia. Huipputiimi! Ruokailu ja tauot on myös hyvin mitoitettu ja salaatit ennenkaikkea todella hyvät!

Leean kurssi oli haastava, mutta mielenkiinto säilyi intensiivisesti koko viikonlopun soluissa. 🙂 En ole koskaan lukenut kemiaa, joten asiat olivat todella vieraita ja uusia…mutta Leea avasi mielenkiintoisesti matkan sisällemme. 🙂

Nostan hattua sille, että tällainen koulutus on kehitelty, ja että tätä sanomaa viedään rohkeasti ja rinta rottingilla eteenpäin kriittisistä äänistä huolimatta. Olen oikeasti ylpeä saadessani olla mukana. Iso kiitos koko porukalle, olette upeita! <3

Hanna on uusi nouseva tähti luentotaivaalla. 🙂 Luontainen itsevarmuus ja asioiden osaaminen huokuu taustalta. Miellytti erityisesti omien näkemysten rehellinen esilletuonti. Hyvä Hanna 🙂

Kiitos ihanasta vuodesta kaikille kurssin järjestäjille. Tunnelma kurssilla on ollut loistava ja olen saanut monia samanhenkisiä uusia tuttavuuksia! Tietomäärä on valtava, ja vaikken muistaisi edes puoliakaan siitä nyt, olen saanut paljon hyviä eväitä terveelliseen elämään. Kiitos!

Erinomainen kurssikokonaisuus, olisi tarpeen aivan joka ikiselle ihmiselle!

Paulan panostus kursseilla on aivan ainutlaatuista! Arvostan suuresti esim. sitä, että hän ja muut asiantuntijat ovat valmiita käyttämään taukonsa vastaten meidän kuulijoiden henkilökohtaisiin kysymyksiin. Paulan taito kohdata yksilöitä ja olla läsnä hetkessä on kadehdittava taito, jota olen mm. hänen innoittamanaan pyrkinyt itsekin lisäämään omassa käyttäytymisessäni.

Olen hyvin tyytyväinen TT-kurssimoduuleihin: kokonaisuus oli looginen ja mahtava tietopaketti.

Leea: Erittäin hyvä havainnollistaminen biokemian saloihin. Hyvä ja selkeä kirjallinen materiaali.
Selkeästi ilmaistu, mikä sisällössä on olennaista ja mitkä osat ovat ns. extra-materiaalia niille, jotka kaipaavat syvempää tietoa.

Hanna hoiti osuutensa hyvin, jäi positiivinen muistikuva. Hannalla on selkeä kokonaisuus ja rauhallinen esitystapa. Nuori, mutta taitava opettaja. 🙂

Kokonaisuus on ollut aivan upea! Erityiskiitos Katille, joka niin aurinkoisesti ja lämpöisesti ottaa oppilaat ovella vastaan.❤

Aivan ihania olette koko porukka ja ammattitaitoisesti hoidatte touhuja. 🙂 ISO KIITOS ja PUS 🙂

Paula on niin hyvä luennoitsija, että osaisi varmaan luennoida putkienkin korjaamisesta niin, että yleisö jaksaisi innostua! Käytännönläheinen näkökulma auttaa ymmärtämään vaikeitakin asioita ja Paulan innostus tarttuu yleisöön. Kurssille tulee aina mielellään ja intoa puhkuen. 🙂

Leean pitämä biokemia (TT6) – vaikea aihe ja ihanan havainnollinen esittämistapa. Hän on läsnä koko ajan ja aidosti tahtoo, että kuulijat ymmärtävät hänen sanomansa.

Hannassa on sitä jotain. Kipakka, itsevarma, vilpitön. Hyvä läsnäolo. Vaikuttaa tosi nuorelta eli etenkin siihen nähden olin otettu.

Ruusuja, paljon. Olette onnistuneet järjestämään mielenkiintoisen ja lämminhenkisen kurssin. Onnittelut tästä!

Kursseilla on kiva tunnelma, ihana aina tulla.

Kiitosta ihanista sähköposteista ja selkeistä ohjeistuksista, miten toimia minkäkin asian kanssa (maksut ym.).

Loistavat tilat, helppo tulla ja mennä julkisilla!

Erinomainen kurssi. Lunasti odotukset. Tiedonnälkä kasvanut entisestään. 🙂 Ihanan positiiviset luennoitsijat ja mukava ilmapiiri. Lisää jatkoa odotellessa. Kiitos. 🙂

Haluan kiittää kaikkia kurssin järjestäjiä. Erityiskiitos Katille, olet lämmin ja aito ihminen!

Paula on mahtava persoona ja todellinen symppis! Hän on ihailtavan aidosti kiinnostunut ihmisten auttamisesta ja hänestä huokuu lämpö muita ihmisiä kohtaan. Hän myös onnistuneesti tsemppaa ja muistuttaa elämän ihanuudesta, mikä välillä meinaa unohtua.

Leea teki vaikeasta aiheesta helpommin ymmärrettävää, esimerkit/kertaukset, varmistaminen, että ihmiset pysyivät kärryillä; pidin. 🙂

Hannan luento oli myös mielenkiintoinen ja hän luennoi hyvin selkeästi ja vakuuttavasti. Hän vaikutti FLT Ravintovalmentajalta, jonka vastaanotolle voisin tarvittaessa mennä ja jota voisin suositella myös ystävilleni.

Pitää sanoa, että teillä on ihana tiimi kasassa!! Hyvä energia. 🙂

Olen aloittanut vasta TT3-moduulista, mutta kaikki on mennyt hienosti. Uutta oppia on tullut älyttömän paljon, siitä iso iso kiitos koko työryhmälle! 🙂 Ihanaa kevättä teille kaikille!

Paula: En ole ”törmännyt” aikaisemmin näin innostavaan opettajaan ja lisäksi erittäin asiantunteva. Kiitos, muru, kun olet Suomessa!

Leea on jotenkin ihanan aito ihminen ja esiintyjä. Luennon aihe (TT6) on vaikea, mutta Leea opetti asian selkeästi ja eteni sopivalla vauhdilla.

Todella inspiroivaa nähdä miten Hanna on melko nuorena niin hyvin asiassa sisällä. Luennot olivat hyviä, selkeitä, esimerkit hyviä. Miellyttävä esiintyminen.

Materiaali oli sisällöltään arvokasta ja asiaa oli runsaasti. Kiitos hienosta lukupaketista, johon tuli tenttien ansiosta perehdyttyä jokaisen moduulin jälkeen erittäin perusteellisesti. Olen myös palaillut materiaaliin myöhemminkin mm. etsiessäni apuja esim. perheenjäsenten terveysongelmiin.

Paula tekee kurssista erittäin mielenkiintoisen ja esittää asiat ihanalla elävällä tavallaan. Mukana aina huumorin kukka! Voisin kuunnella loputtomiin! 🙂

Leea on sympaattinen, nöyrä, rento esiintyjä ja asianosaava. Tykkäsin 🙂 Ei yrittänyt olla yhtään mitään muuta kuin mitä on. Tosi vaikea asia esitettävänä ja selvisi urakasta varmasti niin hyvin kuin voi.

Ravitsemusasiat tulivat Hannan kertomina paljon lähemmäksi kuulijaa.

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen ja erityisesti myös sinun panokseesi Kati. Olet enkeli.

Kiitos suurella sydämellä!! Elämän mullistava kurssi!

Aivan huikea paketti huumoria, esiintymiskykyä ja tietoa! Eihän Paulaa voi kuin rakastaa.

Kursseilla oli erittäin kiva ilmapiiri ja mukavia ihmisiä! 🙂 <3

Kiitos kaikille kurssin järjestäjille! Kaikki järjestelyt sujuivat mainiosti – kahvitaukoja ja ruokailuja unohtamatta.

Leea on luotettava, uskottava, asiallinen. Saatu materiaali on hyvä pohjamateriaali. Linkkien ja vinkkien avulla on voinut täydentää tietoja.

Aikataulut pitivät läpi koko kurssin erinomaisesti, siitä kiitos. Tenteissä kaikki toimi aina hyvin. Paikalle järjestetty lounas oli ihana, joka kerta.

Todella mielenkiintoisia kurssiviikonloppuja, ja jos mahdollisuus niin innokas olisin asiat kertaamaankin. Varmasti lisäisi ymmärtämystä asiayhteyksiin. 🙂

Paljon olen oppinut ja janoan lisää. 🙂 Kurssiviikonlopun jälkeen sulattelua, mutta intoa!

Paula tarkentaa tarvittaessa ja pitää huolen, että ollaan tajuttu asian ydin. 🙂 ISO KIITOS!

Kiitos kurssin monipuolisesta annista. Innostava, kannusta ilmapiiri, kiva tulla, kiva olla, järjestelyt kaikki ok! 🙂

Iso kiitos hienosta kurssista. Olen todella tyytyväinen koulutukseen. 🙂

Katille iso kiitos! Jo ensimmäisestä viestistä tuli hyvä mieli.

Kiitos mielenkiintoisesta kurssista.

Oon ollut kaikin puolin tyytyväinen. Valitettavasti ei oo nyt antaa niitä pyydettyjä risuja tän enempää..;) Kiitos aivan mahtavista koulutuspäivistä! <3

Kiitos mielenkiintoisista moduuleista, on ollut opettavainen vuosi, nälkäisenä eteenpäin!

Ei voi muuta sanoa kuin, että huikean kivaa on ollut. Toivottavasti jatkatte samaan malliin ja miksette jatkaisi. 🙂

Kiitos teille

Paula on ihana, innostava asiantuntija! Loistava ja innostava puhuja!

Paula osaa asiansa. Sen lisäksi Paula on tunneälykkö. Paulalla on kyky asettua kuulijan asemaan ja hän pystyy sen vuoksi muuntamaan asiasisällön rautalangaksi. Paulan asiassa ei mennä raha edellä. Rakkaus ihmisen paremmasta hyvinvoinnista tulee läpi. Mihin ikinä se perustuukin, on huoli ihmisten terveydestä, ihmisten kohtelusta läpinäkyvää. Paulan ilmaisua tukee erinomainen materiaali, myös hauska ja yksinkertainen. Slidet houkuttelevat syvempään asian tarkasteluhaluun. Paula on onnistunut liimaamaan pedanttiutensa myös Katiin. Järjestelyt, kaikki järjestelyt tukevat Paulan työtä. Silloin, kun Paula ei ole itse framilla, tukee tämä muita ja huolehtii että homma pelaa. Rakastan tätä lähetysmistä. Kaiken pitää pelata! Johdot ei saa roikkua, kahvin tulee tuoksua, kaikelle on aikansa, paperit pitää löytyä vastaanotosta, tauot alkaa ja loppuu ajallaan…

Opetustilanteessa tuntuu usein, että puhutaan juuri minulle vaikka ollaan suuressa ryhmässä.

Paula olet mahtavan energinen, iloinen ja kannustava!! Parempaa ei voisi toivoa, olet ihana voimanpesä ja minun suuri idolini 🙂 Olet tullut jopa uniini neuvonantajaksi heh… Mahtavaa seurata ihmistä, joka tekee sitä mistä nauttii, se on tavoitteena itselläkin. Huisi koulutus ja kehun sitä kovasti kaikille tutuillekin, sinulla on Paula suuri merkitys ihmisille kiitoskiitoskiitos <3

Päätös ilmoittautua kurssille oli aivan sattumaa osaltani. Sain tämän idean ystävältäni, joka käy kurssia jo toista kertaa, ja koen asian niin, että se oli elämänlahja minulle. Tällä on todellakin suurempi tarkoitus kuin mitä alussa edes ymmärsin. Olen erittäin tyytyväinen kursseihin, ja odotan innolla viimeistä moduulia, sekä ensi vuodelle jäävää 1,5 moduulia, jotka jouduin jättämään väliin tällä vuosikurssilla. Yhtä paljon odotan lähitulevaisuudelta aikaa, että ehdin perehtyä näihin asioihin paremmin. Inspis korkealla. Vielä lisäkiitos Katille. Sinusta huokuu niin ihanan hyvää, iloista, positiivista energiaa!

Tietämyksesi ravintoasoista on mieletön, siis järjenvastaisesti rajaton. Olet koukuttanut ainakin minut aiheeseen. Olen luullut tietäväni ravintoasioista ainakin keskivertokansalaista enemmän, olenhan itsekin opettanut näitä asioita vuosikymmeniä !!! Olet kuitenkin vetänyt minut raaalla tavalla maan rakoon toivomaan, etteivät vanhat oppilaani huomaisivat, mitä pötyä olen heille opettanut. Mutta olen kuuliaisesti noudattanut THL:n ohjeita. Kiitos kuitenkin sinulle uudesta suunnasta. Enkä jaksa lakata ihailemasta tapaasi esittää asioita. Se vaan on niin mukaansatempaava.

Olen todella tyytyväinen kokonaisuuteen ja kiitollinen kaikesta. Ollut aivan upeaa osallistua jokaiseen moduuliin, joita odottanut innolla. Toivoisin lisää moduleja. Osallistuin jo syksyllä moduli 8:aan eli nyt odotan moduli 9:ää ensi syksylle.

Kati kahvikolleineen toimi koulutuksessa pisteenä iin päälle! Se jokaisena koulutuspäivänä saatu lämmin vastaanotto ja halaukset saivat itse kenenkin tuntemaan olonsa niin tervetulleiksi, sellaista saisi olla muuallakin!

Paula, Aivan ihanaa, että sinunlaisiasi ihmisiä on olemassa! Kiitos siitä, että olet laskeutunut tänne ruohonjuuritasolle 🙂 ja me kaikki saamme nauttia, hyödyntää ja oppia näitä niin tärkeitä ravitsemusasioita. Olet mahtava persoona, teet kaikkea täydellä sydämellä ja jaat hyvää (kirjaimellisesti – kiitos niistä sinkki-tableteista – auttoi!). Olet oivaltanut tästä elämästä asioita, joita muut vasta miettivät 🙂 Olet aivan loistava luennoitsija, aika menee kuin siivillä. Kiitos sinulle!

Kurssin sisältö täyttä asiaa! Jaksaa kannustaa pitkin vuotta pysymään ”kaidalla tiellä” ja ymmärtämään miten kaikki liittyy kaikkeen ja sen, että itsestä ja läheisistä tulee pitää huolta jatkuvasti. Siis vie mennessään! Avartaa ajatusmaailmaa myöskin muutoin kuin konkreettisen materiaalin sisältönä. Kiitos kahvi-, välipala- ja lounasjärjestelyistä, ihan täydellistä. Sekä kiitos mahdollisuudesta verkottua samanhenkisten ihmisten kanssa. Matka jatkuu tällä valitulla tiellä!

Paula tuo asiat esille selkeästi ja innostavasti ja kansantajuisesti. Kaikki on ollut niin mielenkiintoista, että vaikea eritellä. Heti ensimmäiseltä luennolta sain vahvistusta omille valinnoille ja vauhti on vain kiihtynyt ja asiat syventyneet ja auenneet koulutuksen myötä.

Erittäin tasapainoinen ja hyvin koottu kokonaisuus. Paljon asiaa. Sain paljon enemmän tietoa kuin olin edes ajatellut. Kiitokset Paulalle ja tiimille hienosta vuodesta.

No surullista se on, kun kaikki alkaa olla näiltä osin ohi. Olen 100% tyytyväinen siihen päätökseen, että tulin mukaan. Paulan lupaus siitä, että elämä muuttuu lopulisesti kurssin kuluessa, pitää todella paikkansa. Juuri niin minulle ainakin on käynyt ja suuret kiitokset siitä teille kaikille. Omien työkiireden keskelä en ihan sillä intensiviteetillä voinut syventyä asiaan, kuin olisin halunut ja tästä syystä jotenkin haluaisi ylläpitää asian opiskelua jatkossakin. Odotankin Paulan uutta kirjaa innolla ja mietin, että pitäisikö tulla syksyllä uudelle kierrokselle : )

Hienosti järjestetty koulutus, osaava ja iloisen energinen henkilökunta saa hymyn korville heti aamusta!! KIITOS 🙂

Aivan mieletön kokonaisuus. Tästä riittää pureksimista pitkäksi aikaa. Olen ikuisesti kiitollinen sekä teille Pro Health Oy:n väki, että kaksi tuttuani, jotka kerroitte, että olette lähdössä tänne, ja kysyitte, olisinko kiinnostunut. Silmäni ovat auenneet monella tapaa. Ymmärrän enemmän, ja samalla ymmärrän, kuinka paljon voi olla vielä asioita tässä ihmeellisessä kehossa, mitä ei tiedetä, ja osaan näitä molempia oivalluksiani hyödyntää arjen valinnoissani. Tähän vuoteen on samalla osunut uuden kilpirauhaslääkkeen kokeilu kohdallani, mikä on väsyttänyt ja aiheuttanut muutakin hankaluutta, ja siksi en saanut terveyskyselystä niin hyviä pisteitä, ja tentteihin luku on ollut varsinainen voimanponnistus.

Ruusuja, tosi ihanaa tietää keinoja, millä saa itsensä kuntoon ja voi muitakin neuvoa. Lämmin kiitos! <3

Kiitos, kursseista on ollut paljon hyötyä ja iloa!

Aivan kertakaikkisen loistavia kursseja, en voi kuin kiittää!! Kaikki opettajat olivat upeita, pidin ihan jokaisen tyylistä opettaa. Kurssien sisällöt täydensivät hienosti toisiaan.

Ihan super upee kurssikokonaisuus! 🙂

KIITOS KAIKILLE LUENNOITSIJOILLE JA KURSSIN JÄRJESTELYIHIN OSALLISTUNEILLE!!! ON OLLUT IHANAA, MIELENKIINTOISTA JA MITÄ SUURIMMALLA TODENNÄKÖISYYDELLÄ MYÖS ERITTÄIN HYÖDYLLISTÄ OSALLISTUA TT-KOULUTUKSEEN!

Leea on hyvä, selkeä, pätevä luennoitsija. Iloinen, aurinkoinen. Pätevyyttä löytyy 🙂

Erinomainen koulutus, joka jätti nälän opiskella enemmän ja hankkia lisää tietoa! Lämmin kiitos luennoitsijoille ja taustajoukoille, on ollut hienoa saada olla mukana! Toivottavasti vielä nähdään jossain vaiheessa FLT-koulutuksessa 😉

Lisää tällaista koulutusta! Kiitos kaikille ihanille opettajille!

Hakeuduin TT-koulutukseen ihan puhtaasti ammatillinen tavoite mielessä (ja edelleenkin aion jatkaa FLT-koulutukseen), mutta olenkin saanut tästä ihan hirveästi itselleni ja perheelleni, siis paljon enemmän kuin osasin etukäteen odottaa. KIITOS <3

Kiitos, koulutuksessa oli hyvä fiilis ja energia 🙂

Jatkossa/Ehdotuksia: ”kertauspäivä / ajankohtaista” – TT:n kävijöille Tätä kurssikokonaisuutta voi suositella lämmöllä kaikille ravitsemusasioista kiinnostuneille. Olen itse tavannut kurssilla ihania ihmisiä. So happy 😀

Kiitos mielettömästi kaikille. Kurssilla on ollut aivan mieletön fiilis – ja sen ovat tehneet pääasiassa ihmiset ja etenkin te vetäjät!

Kiitos ihanasta matkasta:)…se jatkuu!

Ihana henki ryhmässä ja opettajilla!! : ))

Ihan loistava koulutus kaiken kaikkiaan! Kiitos!

Haluan kiittää koko sydämestäni! Ihmisen hyvinvointi on vuosikymmenet ollut minulle tärkeä asia, mutta kurssin myötä olen hurahtanut lopullisesti, paluuta ei ole 🙂 Syksyllä haluan suorittaa kaksi ensimmäistä TT-moduulia, joissa en ole vielä ollut. Olen myös aloittanut avoimessa opinnot ja harras toiveeni on joskus saada suoritettua FLT:n kurssit – haaveena jopa joskus auttaa muita voimaan hyvin syömällä paremmin.

Paula on inspiroiva, innostava, todellinen laaja-alainen asiantuntija. Kuuntelisin häntä vaikka 2 päivää syömättä ja nukkumatta eli niin mielenkiintoisella tavalla esittää asiat.

Paula on takuuvarma luennoitsija, innostuva ja innostava. Energia tarttuu kuulijoihin ja aika menee kuin siivillä. Kiitos Paula!

Erittäin innostava ja hieno malli siitä, mitä asiantuntemuksella ja sen käytäämisestä hyvinvointiin saa aikaiseksi. Kiitos, Paula, kaikista arvokkaista opeista ja anatumuksestasi tähän työhön!

Harmillista, että arvosteluasteikko päättyy vitoseen – olisin halunnut antaa Leealle 10+! Aivan loistava, mahtava luennoitsija! Leean viikonloppu oli todella hintansa väärti! Juuri tällaista olin toivonut: kuin virkistävä kesäsade pitkän kuivan kauden jälkeen! Että oli luksusta istua kuuntelemassa kun Leea selittää vaikeatkin kaaviot niin, että ne ymmärsi ja muisti saman tein. Leea todella osasi asiansa, oli huolella valmistautunut esitykseensä (eli arvosti meitä kuulijoita!) ja piti huolen siitä, että asia tulee niin selkeästi esitettyä, että sen todella ymmärtää. Monenlaisilla kursseilla olen elämäni aikana istunut, mutta tämä oli kyllä kurssien kurssi: mielenkiintoista ja tärkeää asiaa kauniisti, lempeästi ja selkeästi esitettynä. En voi muuta sanoa kuin että kaunis kiitos Leea!

’Aivan mielettömän ihanaa olla mukana elämäni parhaalla kurssilla! Loistavat kouluttajat ja tuntuu, että meistä oppilaista oikeasti välitetään. Vähän haikea olo, kun tämä opintojakso on päättymässä. Aivan ihanaa, jos alumnitoiminta jatkuu.’

’Kokonaisuutena koulutus on ollut mainio! Valtavasti tietoa, mitä ei olisi osannut etukäteen kuvitella. Muutaman läheiseni olen jo ohjannut FLT Ravintovalmentajalle varmana siitä, että apua löytyy. 🙂 Omaan hyvinvointiin tästä koulutuksesta on tullut paljon eväitä, joissa on paljon sulateltavaa/sisäistettävää ja kukaties tämä voi olla lähtölaukaus kohti uutta, ’kauan kaivattua’, ammattia. Ruusuja teidän koko porukalle. Täydennätte toisianne, jaatte arvokasta tietoa hyvällä tavalla ja ihanaa, että tämä tieto on näin tarjolla ihan ”tavikselle” ilman alan koulutusvaatimuksia 🙂 Ja upeaa, että jaksatte vastailla kysymyksiin myös tauoilla. Pistäkää pirskeet pystyyn, korkatkaa luomukuohari ja kilistelkää onnistumiselle <3’

’Koulutus on ollut minulle erittäin hyödyllinen. Tietoa on tullut paljon ja välillä sen ”sulattelemiseen” menee aikaa vähän enemmän kuin toisella kerralla. Olen ollut kiinnostunut näistä asioista jo pitkään ja olenkin saanut valtavasti tukea ja vahvistusta omille ajatuksille kaiken tiedon lisäksi. Tästä on hyvä jatkaa elämässä eteenpäin. Olette tehneet meille opiskelun helpoksi. Meistä on huolehdittu todella hyvin. KIITOS KAIKILLE MAHTAVILLE IHMISILLE TÄÄLLÄ!’

’Suurkiitos teille ihanat, innostavat TT:läiset!!! Paljon muutoksia omassa ja koko perheen elämässä. ’

’Kokonaisuutena kurssi on ollut tähän mennessä loistava! On antanut elämään paljon uutta. Tiedon on hyvin saanut siirrettyä käytäntöön. Avautunut täysin uusi maailma.’

’Aivan mahtava koulutus! Moduulit tukivat toisiaan ja etenivät loogisesti ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi. Harmi, että kurssi loppuu…On ollut ivan ihanaa ja aika on kulunut siivillä! Olen löytänyt itselleni alueen/aiheen, joka on sydäntä lähellä ja aion tulevaisuudessa jatkaa tätä ja tehdä itselleni ammatin. Kiitos teille kaikille! <3’

’Tiedonjanohan tässä vaan lisääntyi. Paljon tuli puhuttua asiakkaille tämän jälkeen miten voisi huolehtia itsestänsä paremmin, jos kiinnittäisi huomiota ruokailutottumuksiin ja koko ravintoon. Näitä vinkkejä tuli!! Olen kyllä vakaasti sitä mieltä, että minä tulen niille lääketieteellisille kurssiosioille (lue FLT-kursseille), vaikka sinä Paula niin kovasti loit jyrkkiä raameja sinne pääsemiseksi. Tiedän, ettei minusta tule ravintoterapeuttia, mutta aivan varmasti ihan erilainen ja eri tavalla kokonaisuuteen huomiota kiinnittävä osteopaatti. Olette jo näyttäneet minulle hienosti tietä! Kiitos superpaljon kaikille tästä kurssista <3!’

’Kiitos että olette olemassa! Asiaa on ollut niin hurjasti, että sulattelu vie vielä aikaa. Materiaaleja luen edelleen, jotta koko kauneus juurtuisi selkärankaani ja pienimpiinkin aivonystyröihin. Toivon välittämänne tiedon leviävän tähän maahan nopeammassa aikataulussa, kuin miltä se nyt näyttää. Teette arvokasta uranuurtava työtä täydellä sydämellä. Toivon menestystä ja täysiä kursseja jatkossakin! Muutos lähtee meistä. Suurkiitos! Aurinkoa, voimia ja menestystä myös tulevaisuuteen!’

’On ollut aivan ihanaa olla mukana tässä energisessä porukassa. Ihana ystävällisyys ja on tuntunut, että minut on otettu yksilönä vastaan ja huomioitu vaikka meitä onkin iso jengi. Vielä kerran ISO KIITOS KAIKKI IHANAT! Nähdään FLT-koulutuksessa ensi huhtikuussa 😉 ’

’Jatkakaa samaan malliin! 🙂 Pidättehän tälle porukalle vuosittain 1-2 kertaa ”kertauskurssin”, please!’

’Erittäin hyödyllinen paketti! Nälkä kasvaa – tiedonjano samoin. 🙂 Matka jatkuu.. Vaikka kiire ei olekaan, niin sitä on vähän tylsää odottaa vielä vuosi ennen FLT:n aloittamista. KIITOS KUITENKIN näistä – silmät aukeavat kerta kerralta ja uudenlainen tulevaisuus on edessä. :)’

’Ihanan positiivista energiaa! Tätä on oikein odottanut. Hienoa, että löytyi aikaa myös kysymyksille. Tästä on hieno jatka ja katsoa minne polku vie. Superkiitos teille kaikille <3’

’Tärkeä hyvä paketti, tieto lisääntynyt. Oma taito, terveys ja hyvinvointi parantuneet. Innostava ryhmä, upea fiilis!!’

’Koulutus aivan mahtava kokonaisuus. Tässähän saa vieroitusoireita, kun se nyt loppuu. SUURKIITOS!’

’Erittäin hyödyllinen kokonaisuus. Kattava ja monipuolinen. Olen nauttinut joka hetkestä ja matka jatkuu. On ollut etuoikeus päästä kuuntelemaan huippuammattilaisia.’

’Hyvin rakennettu kokonaisuus, askel askeleelta mennään syvemmälle, kerrataan ja otetaan uuteen asiaan mukaan aiemmin opittu. Lämmin ja sydämellinen kiitos kaikille opettajille ja kaikille, jotka olivat järjestelyissä mukana. Te olette ihania tyyppejä ja tämä on teille oikeasti sydämen asia. Itselläni opiskelu jatkuu ja varmasti tavataan vielä.’

’Kiitos, että sain tulla mukaan vasta TT5 (krooninen hiljaa hiipivä tulehdus-apua) alkaen. Ei ehkä helpoin kohta hypätä kyytiin, mutta minulla onkin ollut aina tapana kiivetä perse edellä latvasta puuhun. Tässä menetelmässä sadistisen kaunista on se, että liiat luulot karsiutuvat pois heti alussa. Jihuu, syksyllä otan fytonomikaverin mukaan puuhun roikkumaan. Kokonaisuudessaan hieno, upea tilaisuus oppia! Kiitos Pro Health ja kaikki osalliset!’

’Koulutus täytti odotukseni ja olen saanut paljon eväitä parantaa elämääni. Kiitos!’

’Koulutuksen sisältö on mielestäni erittäin hyvä ja loogisesti etenevä. Minulle todella hyödyllinen paketti – suuret kiitokset siitä teille kaikille! Järjestättehän jatkossa lisäkursseja meille, joissa päivitetään, kerrataan ja syvennetään keskeisimpiä asioita vielä lisää. Kiitos <3’

’Ruusuja kaikille asianosaisille. Tietoa yllin kyllin. Aina aivan upea tunnelma ja lämmin ilmapiiri!’

’Upea paketti. Nälkä kasvaa, haluan tietää lisää. Tällaisena kokonaisuutena riittävä. KIITOS, jään kaipaamaan!’

’Paljon oli vaikeita asioita, eivätkä kaikki ’auenneet’, mutta uskon, että tulen oivaltamaan asioita jälkijunassa. Vielä jotain, niin pää olisi räjähtänyt! :)’

’TT-moduulit ovat erittäin hyödyllinen paketti. Paljon olen oppinut ja tiedon jano kasvanut. Ihan huippuja kaikki kouluttajat. Rautalangasta vääntäminen onnistui mielestäni erinomaisesti, sillä olen sisäistänyt erittäin vaikeita asioita. Taustatietoina minulla on Paulan kirjan ja luennot ennestään.’

’Minusta kaikki moduulit olivat erittäin hyödyllisiä. Vahinko, että tämä kurssi ei ollut saatavilla 5 vuotta sitten. Moni asia olisi nyt ratkaistu, esim. hormonit (hedelmättömyys). Toivottavasti pidetään jatkokursseja!’

’Erittäin hyödyllinen koulutus! Paljon olen oppinut ja tiedonjano on kasvanut kovasti. Ihan huippuja kaikki kouluttajat. Rautalangasta vääntäminen onnistui mielestäni erinomaisesti, sillä olen oppinut todella vaikeita asioita. Taustatietoina minulla on Paulan kirjat ja luennot ennestään. Tämän koulutuksen tiimoilta olen saanut uuden elämän vaikka poikani hoitotilanne ei vielä näytä paranemisen merkkejä allergioista ja limakalvovaurioista. Elämässämme olemme avanneet uuden sivun. HUIPPUA! Ehkä tämä vielä joskus vie uuteen mahdolliseen ammattiin tai antaa ainakin uuden suunnan! KIITOS TEILLE KAIKILLE, OLETTE IHAN MAHTAVIA!! P.S. TT2 ja TT5 osui ja upposi. Omat vaivat saivat nimen näillä moduuleilla. Muutos on alkanut pikkuhiljaa.’

’Koulutus täytti odotukseni ja olen saanut paljon eväitä parantaa elämääni! Kiitos!’

’Pelkkiä ruusuja kaikille. Erittäin innostava opinto-kokonaisuus. Kiitos teille! <3’

’Paljon hyvää tietoa! Kannatti tulla.’

’Erittäin hyödyllinen kokonaisuus, kattava ja monipuolinen. Olen nauttinut joka hetkestä ja matka jatkuu. ’

’Kiitos! On ollut hieno kokemus! Jää mieleen ja matka jatkuu. On ollut etuoikeus päästä kuuntelemaan huippuammattilaisia.’

’Enpä keksi kuin positiivisia asioita. Loistava kurssi, jolle kaikki tulevatkin halukkaat pääsevät mukaan. Toivon, että tenttien uusiminen tulee jatkossakin mahdolliseksi. Paula ja co, olette tehneet loistavaa työtä. Kaikki toimii moitteettomasti. Tiedotus, viestintä, kurssi, vetäjät, tauot, ruokatauot, tentit jne. Suurkiitos itsellenne!’

’Lähdin kurssille omasta mielenkiinnosta ilman minkäänlaista taustaa alasta. Sain kurssilta erittäin paljon mielenkiintoista tietoa, jota pyrin soveltamaa omassa elämässäni. Vaikka kurssin tarkoitus oli hyvin yleinen, konkreettiset tapaukset tuovat lisämielenkiintoa. Näitä toki tulikin jonkin verran esille, mutta enemmänkin voisi. Kiitos! Syksyllä jatkan vielä puuttuvien kurssien osalta. Suuri kiitos kurssista!’

’Lähdin mukaan melko intuitiivisesti, en juuri selvittänyt tarkkaa sisältöä, sillä yleiskuvaus tuntui juuri minulle sopivalta juuri nyt. Koulutus on mielestäni ollut hyvin monipuolinen, intensiivinen ja aiheiden järjestys vaikutti toimivalta. Tenttimisten suhteen hyvä järjestely. Oikein hyvä, että uusi viikonloppu aina alkaa edellisen moduulin tentillä eikä esim. niin, että olisi päivän päätteeksi. Toisinaan on kyllä ollut tentin jälkeen niin täpinässä, että ensimmäisen luento-osuuden alussa on ollut pieniä keskittymisvaikeuksia… mutta sekin on oikeastaan ollut ihan kiva olotila. :)’

’Tämän koulutuksen luennoitsijat ovat oman alansa asiantuntijoita, joilla jokaisella on oma ulosantinsa. Kaikilla kuitenkin erinomainen! Arvostan koulutuksessa luennoitsijoiden faktatietoja ja ettei täällä puhuta ’mistä minä luulen’ vaan ’mikä tiedetään’. KIITOS!’

’Aivan mahtava koulutus! Moduulit tukivat toisiaan ja etenivät loogisesti ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi. Olisin toivonut lisää aiheesta ympäristön kemikaalit ja kosmetiikka, jokapäiväinen altistuminen ja käytännön vinkkejä siitä miten minimoida altistusta ja mitä tuotteita käyttää. Harmi, että kurssi loppuu.. On ollut aivan ihanaa ja aika on kulunut siivillä! Olen löytänyt itselleni alueen/aiheen, joka on sydäntä lähellä ja aion tulevaisuudessa jatkaa tätä ja tehdä itselleni ammatin. KIITOS teille kaikille! <3’

’Kattava paketti kokonaisuudessaan – ja hyödyllinen ja mielenkiintoinen! Paljon asiaa, ihanteellista olisi (käytäntö ehkä tulee vastaan?), että koulutuspäiviä olisi 3 / moduuli, niin ei mentäisi ihan niin nopeasti asioita läpi. Kannustavaa, tulevaa, opettavaista, positiivinen ilmapiiri. Aivan MAHTAVAA! ’

’Paketti ok, jatkakaa samaan malliin! Kertauskurssia toivotaan. Erittäin hyödyllinen paketti.’

’Opiskelen itseäni varten ja kurssi on avannut silmäni ravinnon, lääkäreiden ym. suhteen. Otan asioista selvää ja kyseenalaistan – meillä on vain tämä yksi elämä. ’

’Hormonimoduulista tuli paljon käytännön neuvoja. Siitä pidin eniten!’

’TT1 / Ympäristömyrkyt + torjunta-aineet, muovit yms. mitä kaikkien tulisi tietää omasta elinympäristöstään. Valtavan laaja asia, mistä minulla ei aiemmin ollut tietoa. Olisin toivonut, että aikaa olisi ollut enemmän niissä hetkissä, kun kysymyksiä sinkoili ja opettajat vastailivat. Kurssi oli tasokas. Lähettäkää vuoden kuluttua ’mitä muistatte vielä / miten olette tietoa hyödyntäneet’ –kirje meille.’

’On se niin merkillistä.. Ennen kurssia tiesin niin paljon enemmän (omasta mielestä) ja nyt tuntuu, etten tiedäkään kuin ’raapaisun’ pinnasta, että sikäli… 😉 Suurkiitos kurssista!’

’Kaikenlaista uutta ja niin paljon tietoa tuli ainakin minulle, jolla ei aikaisemmin juuri ravinnon puolelta sitä ollut. Ammattini tueksi tämä oli ihan uusi näkökulma ja laajensi hyvin kokonaisuutta.’

OPETTAJIEN ARVIOINTI

’Paulalle, Susannalle ja Anterolle haluan antaa yhteiset kiitokset siitä uskomattomasta tietomäärästä, jonka olette antaneet sekä hämmästyttävästä kärsivällisyydestä, jolla olette suhtautuneet lukuisiin kysymyksiin. Aina, kun rautalankaa on riittävästi väännetty, on ajatuksesta saanut kiinni. Ihailen myös sitä positiivisuutta ja avoimuutta uusia asioita kohtaan, mikä teistä välittyy. En osaa antaa kehittämisideoita muuten kuin, että jatkakaa!!! Huumorin kukka on kaunis ja auttaa monesti uskomattoman tehokkaasti eteenpäin. PS. Paulan lavashow’hun addiktoituu, olen pulassa kun kurssi päättyy!’

’Kuin olisi Bruce Springsteenin viimekesäisessä megakonsertissa. Artistia jaksaa kuunnella vaikka 5 tuntia tauotta, herkeämättä ja otteen kertaakaan herpaantumatta…Ajan kulua ei lainkaan huomaa. Tajunnan räjäyttävä osaaminen ja tietotaito kerrotaan yleisölle kansantajuisesti, selkeästi ja hauskasti. Loistavan lavashown ansiosta saa nauraa hekottaa vähän väliä. Ja se, jos mikä on terveydelle hyväksi!’

’Täydellinen kouluttaja kaikin puolin. 🙂 Voisi kuunnella vaikka viikon yhtäjaksoisesti. Hän osaa kertoa asioista aina niin selkeästi ja kiinnostavasti. Ulosanti on ihan mieletön!’

’Ihana esiintyjä, positiivinen ja energinen. Osaa painottaa tärkeitä asioita puhuessaan ja pitää luennon mielenkiintoisena.’

’Ihana tapasi tuoda vaikeat asiat esille, selvästi, itseäsi mallina käyttäen. Ilo ja varmuus, tieto ja taito. Huumorilla leikkiminen vie asiat kympillä paremmin muistiin kuin pelkkä tieto. Hyvät esimerkit ja loistava luovuus. Älä koskaan väsy jatkamaan sitä mitä nyt teet! Kiitos sinulle tuhannesti!’

’Aivan mahtava, inspiroiva motivoiva, asiat selkokielellä ja ymmärrettävästi esittävä opettaja. Ammattitaitoinen, helposti lähestyttävä ja uskottava. Viihdyttävä ja samalla asiantunteva. Esimerkkki!’

’Upea nainen, joka tekee työtään suurella sydämellä.’

’Kertoo asiat selkeästi, avaa vaikeat asiat esimerkkien avulla ”tavalliselle ihmiselle” ymmärrettävään muotoon. Joskus puhuu liian nopeasti. Ihanan värikäs ja hurmaava persoona, hänen luennoillaan ei pitkästy.’

’Erittäin selkeä ja rauhallinen esiintyminen. Innostava ja kannustava opettaja!’

’Ihanaa, että mukana myös miesenergiaa. Suomalainen ”perusmies”, joka hallitsee aihealueensa täydellisesti. Mies, joka uskaltaa sanoa asiat niin kuin ne todellisuudessa ovat, herättelijä! Kiitos.’

’Selvästi tunnollinen ja omalle työlleen omistautunut upea funkkarilääkäri! Jos asuisin Helsingin seudulla, tulisin ilman muuta vastaanotollesi. Olet helposti lähestyttävä ja herttainen. Kiva, kun saimme myös lääkärin luennolle ja potilaskertomuksia. Kiitos!’

’Iloinen ja positiivinen biokemia-asiantuntija. Hienoa, että tulit vaikka esiintyminen jännitti. Esitys oli selkeä! Kiitos!’

’Olet ihan huippukouluttaja. Pidät taatusti kaikki hereillä ja tietoa tulee kuin tykin suusta. 🙂 Uskomaton tietomäärä, missään kysymyksessä et jäänyt ilman vastausta.’

’Biokemia erittäin vaikea aihe hyvin koulutettuna. Kuvaesitykset kertoivat asian selkeämmäksi ja osasit ”ensikertalaiseksi” opettaa erittäin hyvin. Selkeää opettaja-ainesta!’

’Ihana! Pedagogiikka loistava. Tietomäärä super. Mahtavasti rakennetut esitykset, koska sisältävät myös aiheeseen liittyvää kevennystä. Olenkin markkinoinut sinun esityksiäsi, että ovat parempia kuin moni stand-up koomikko ja sen lisäksi niistä saa samalla loistavaa tietoa.’

’Ihanan kärsivällinen selittämään asiat perusteellisesti ja maan läheisesti. Asiastaan innostunut ja tietää paljon.’

’Asiallinen ja mukava persoona. Osaa opettaa täsmällisesti ja hyvin. asiat hyvin hallussa. Tentit olivat tarpeeksi haastavia ja hyvin suunniteltuja :)’

’Tämä jäyhä mies oli vakuuttava ja tietoa oli hänelläkin paljon. Hänen luentojaan olisi voinut enemmänkin!’

’Enpä voi muuta sanoa, kuin että hän on ihan mahtava! osaa kertoa asiat ymmärrettävällä tavalla huumorilla höystettynä, ja tietoa tuntuu olevan 🙂 En keksi mitään parannettavaa!’

’Loistava!! Huutomerkkejä voisi jatkaa loputtomiin. Innostava, positiivinen, kannustava. Opetustapa huumorin kera aivan mieletön! Paras luennoitsija ikinä. Ilmeikäs, eleet kaikki tekevät kokonaisuuden, mitä voisi kuunnella vaikka kuinka kauan.’

’Aivan huippu! Energisyyttä ja valoa on ilo katsella ja kuunnella, oli aihe mikä tahansa!’