Alta löydät aikaisempien vuosien Terveyden Tukipilarit -kurssilaisilta saamamme palautteet.

***

Tietämyksesi ravintoasioista on mieletön, siis järjenvastaisesti rajaton. Olet koukuttanut ainakin minut aiheeseen. Olen luullut tietäväni ravintoasioista ainakin keskivertokansalaista enemmän, olenhan itsekin opettanut näitä asioita vuosikymmeniä!!! Olet kuitenkin vetänyt minut raaalla tavalla maan rakoon toivomaan, etteivät vanhat oppilaani huomaisivat, mitä pötyä olen heille opettanut. Mutta olen kuuliaisesti noudattanut THL:n ohjeita. Kiitos kuitenkin sinulle uudesta suunnasta. Enkä jaksa lakata ihailemasta tapaasi esittää asioita. Se vaan on niin mukaansatempaava.

***

Paula osaa asiansa. Sen lisäksi Paula on tunneälykkö. Paulalla on kyky asettua kuulijan asemaan ja hän pystyy sen vuoksi muuntamaan asiasisällön rautalangaksi. Paulan asiassa ei mennä raha edellä. Rakkaus ihmisen paremmasta hyvinvoinnista tulee läpi. Mihin ikinä se perustuukin, on huoli ihmisten terveydestä, ihmisten kohtelusta läpinäkyvää. Paulan ilmaisua tukee erinomainen materiaali, myös hauska ja yksinkertainen. Slidet houkuttelevat syvempään asian tarkasteluhaluun. Paula on onnistunut liimaamaan pedanttiutensa myös Katiin. Järjestelyt, kaikki järjestelyt tukevat Paulan työtä. Silloin, kun Paula ei ole itse framilla, tukee tämä muita ja huolehtii että homma pelaa. Rakastan tätä lähestymistä. Kaiken pitää pelata! Johdot ei saa roikkua, kahvin tulee tuoksua, kaikelle on aikansa, paperit pitää löytyä vastaanotosta, tauot alkaa ja loppuu ajallaan…

***

Paula olet mahtavan energinen, iloinen ja kannustava!! Parempaa ei voisi toivoa, olet ihana voimanpesä ja minun suuri idolini 🙂 Olet tullut jopa uniini neuvonantajaksi heh… Mahtavaa seurata ihmistä, joka tekee sitä mistä nauttii, se on tavoitteena itselläkin. Huisi koulutus ja kehun sitä kovasti kaikille tutuillekin, sinulla on Paula suuri merkitys ihmisille kiitoskiitoskiitos <3

***

Vaikea kuvailla miten innostava ja hauska, mutta samalla niin uskomattoman asiantunteva Paula on. Kursseja odottaa aina suurella innolla. Tietomäärä Paulalla on niin valtava ja tapa, millä hän tekee vaikeatkin asiat ymmärrettäväksi, on huikea. Olen onnekas saadessani olla mukana kursseilla. Arvosana 5 tai paremminkin 10!

***

Paula, Aivan ihanaa, että sinunlaisiasi ihmisiä on olemassa! Kiitos siitä, että olet laskeutunut tänne ruohonjuuritasolle 🙂 ja me kaikki saamme nauttia, hyödyntää ja oppia näitä niin tärkeitä ravitsemusasioita. Olet mahtava persoona, teet kaikkea täydellä sydämellä ja jaat hyvää (kirjaimellisesti – kiitos niistä sinkkitableteista – auttoi!). Olet oivaltanut tästä elämästä asioita, joita muut vasta miettivät 🙂 Olet aivan loistava luennoitsija, aika menee kuin siivillä. Kiitos sinulle!

***

Paulan panostus kursseilla on aivan ainutlaatuista! Arvostan suuresti esim. sitä, että hän ja muut asiantuntijat ovat valmiita käyttämään taukonsa vastaten meidän kuulijoiden henkilökohtaisiin kysymyksiin. Paulan taito kohdata yksilöitä ja olla läsnä hetkessä on kadehdittava taito, jota olen mm. hänen innoittamanaan pyrkinyt itsekin lisäämään omassa käyttäytymisessäni.

***

Paula on erittäin hyvin perehtynyt, kansantajuisasti ja elävästi esittää asiansa. Ihailtavaa oli se, että hän tauoilla jaksoi täysillä perehtyä meidän henkilökohtaisiin ongelmiin varsin intensiivisesti lyhyen ajan puitteissa. Arvosana 10.

***

Aivan mielettömän ihanaa olla mukana elämäni parhaalla kurssilla! Loistavat kouluttajat ja tuntuu, että meistä oppilaista oikeasti välitetään. Vähän haikea olo, kun tämä opintojakso on päättymässä. Aivan ihanaa, jos alumnitoiminta jatkuu.

***

Paula on harvinaisen valovoimainen ihminen, jonka myönteinen energia tarttuu kuulijaan! Paulassa ihailen rautaisen tiedon ja tiedonjanon lisäksi erityisesti sitä, miten hän antaa meille muille naisille mallia siitä, miten meillä on todella oikeus näkyä ja kuulua. En arvannut, että lähtiessäni opiskelemaan ravitsemusta tulisi matkasta myös näin syvällinen matka itseen – vaikka alanvaihtoon sekin puoli toki olennaisesti liittyy. Paulasta olen saanut lisää voimaa ja uskoa itseeni monella tapaa. Minäkin saan esimerkiksi nauraa kovaa ja ilmaista näkemyksiäni ja ajatuksiani, vaikka ne eivät aina mukailisi yleistä, sovinnaista linjaa.

***

En ole ”törmännyt” aikaisemmin näin innostavaan opettajaan (Paula) ja lisäksi erittäin asiantunteva. Kiitos, muru, kun olet Suomessa!

***

Ihana! Pedagogiikka loistava. Tietomäärä super. Mahtavasti rakennetut esitykset, koska sisältävät myös aiheeseen liittyvää kevennystä. Olenkin markkinoinut sinun esityksiäsi, että ovat parempia kuin moni stand-up koomikko ja sen lisäksi niistä saa samalla loistavaa tietoa.

***

Loistava!! Huutomerkkejä voisi jatkaa loputtomiin. Innostava, positiivinen, kannustava. Opetustapa huumorin kera aivan mieletön! Paras luennoitsija ikinä. Ilmeikäs, eleet kaikki tekevät kokonaisuuden, mitä voisi kuunnella vaikka kuinka kauan.’

***

Olen ollut todella tyytyväinen koulutuskokonaisuuteen sekä positiivisella tavalla yllättynyt sen perusteellisuudesta, vaativuudesta ja valtavasta tietomäärästä! Opintojen myötä itselleni on vain varmistunut, että oikealla alalla ollaan. 🙂 Ihailen intoa, kunnianhimoa ja perusteellisuutta, jolla Pro Health koulutusta järjestää! Teistä näkyy, että teette työtänne mielellänne ja haluatte vilpittömästi jakaa tietoanne meille muille! Kiitos suuresti myös mahtavalle Katille, joka on Paulan tavoin kyllä hieno esimerkki meille muille, kuinka töitä voi tehdä ja toisia ihmisiä kohdata lämmöllä, intohimolla ja täydellä sydämellä!

***

Ihana tapasi tuoda vaikeat asiat esille, selvästi, itseäsi mallina käyttäen. Ilo ja varmuus, tieto ja taito. Huumorilla leikkiminen vie asiat kympillä paremmin muistiin kuin pelkkä tieto. Hyvät esimerkit ja loistava luovuus. Älä koskaan väsy jatkamaan sitä mitä nyt teet! Kiitos sinulle tuhannesti!

***

Paula on ravitsemuksen ammattilainen ja tietäjä. Tietopohja vakuuttava. Luennoitsijana innostava, mukaansatempaava ja vakuuttava.

***

Paula on niin hyvä luennoitsija, että osaisi varmaan luennoida putkienkin korjaamisesta niin, että yleisö jaksaisi innostua! Käytännönläheinen näkökulma auttaa ymmärtämään vaikeitakin asioita ja Paulan innostus tarttuu yleisöön. Kurssille tulee aina mielellään ja intoa puhkuen. 🙂

***

Kiitos ihanasta vuodesta kaikille kurssin järjestäjille. Tunnelma kurssilla on ollut loistava ja olen saanut monia samanhenkisiä uusia tuttavuuksia! Tietomäärä on valtava, ja vaikken muistaisi edes puoliakaan siitä nyt, olen saanut paljon hyviä eväitä terveelliseen elämään. Kiitos!

***

No surullista se on, kun kaikki alkaa olla näiltä osin ohi. Olen 100 % tyytyväinen siihen päätökseen, että tulin mukaan. Paulan lupaus siitä, että elämä muuttuu lopullisesti kurssin kuluessa, pitää todella paikkansa. Juuri niin minulle ainakin on käynyt ja suuret kiitokset siitä teille kaikille. Omien työkiireiden keskellä en ihan sillä intensiviteetillä voinut syventyä asiaan, kuin olisin halunnut ja tästä syystä jotenkin haluaisi ylläpitää asian opiskelua jatkossakin. Odotankin Paulan uutta kirjaa innolla ja mietin, että pitäisikö tulla syksyllä uudelle kierrokselle : )

***

Opetustilanteessa tuntuu usein, että puhutaan juuri minulle, vaikka ollaan suuressa ryhmässä.

***

Paula on mahtava persoona ja todellinen symppis! Hän on ihailtavan aidosti kiinnostunut ihmisten auttamisesta ja hänestä huokuu lämpö muita ihmisiä kohtaan. Hän myös onnistuneesti tsemppaa ja muistuttaa elämän ihanuudesta, mikä välillä meinaa unohtua.

***

Ihan valtavan kiinnostavaa ja hyödyllistä tietoa, maallikollekin ymmärrettävästi esitettynä. Olen oppinut valtavasti sekä yleisellä tasolla että oman terveyteni kannalta oleellista tietoa. Nämä kurssit ovat olleet suorastaan käänteentekeviä ajatteluni ja maailmankuvani kannalta, vaikka oman terveydentilani kohentamiseen meneekin vielä aikaa. Paula on käsittämättömän hyvä luennoitsija, mukaansatempaava, kannustava ja asiansa läpikotaisin tunteva.

***

Aivan mahtava koulutus! Moduulit tukivat toisiaan ja etenivät loogisesti ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi. Harmi, että kurssi loppuu…On ollut ivan ihanaa ja aika on kulunut siivillä! Olen löytänyt itselleni alueen/aiheen, joka on sydäntä lähellä ja aion tulevaisuudessa jatkaa tätä ja tehdä itselleni ammatin. Kiitos teille kaikille! <3

***

Kurssin sisältö täyttä asiaa! Jaksaa kannustaa pitkin vuotta pysymään ”kaidalla tiellä” ja ymmärtämään miten kaikki liittyy kaikkeen ja sen, että itsestä ja läheisistä tulee pitää huolta jatkuvasti. Siis vie mennessään! Avartaa ajatusmaailmaa myöskin muutoin kuin konkreettisen materiaalin sisältönä. Kiitos kahvi-, välipala- ja lounasjärjestelyistä, ihan täydellistä. Sekä kiitos mahdollisuudesta verkottua samanhenkisten ihmisten kanssa. Matka jatkuu tällä valitulla tiellä!

***

Paula tuo asiat esille selkeästi ja innostavasti ja kansantajuisesti. Kaikki on ollut niin mielenkiintoista, että vaikea eritellä. Heti ensimmäiseltä luennolta sain vahvistusta omille valinnoille ja vauhti on vain kiihtynyt ja asiat syventyneet ja auenneet koulutuksen myötä.

***

Paula on aivan ihastuttava luennoitsija, inspiroiva ihminen, joka jakaa positiivista energiaa. Hänen luentonsa ovat aina olleet mukaansatempaavia ja täynnä tärkeää tietoa. Esimerkit ”potilaista” ovat olleet hyviä.

***

Erittäin hienoa oli, että väliajoilla sai esittää omia kysymyksiä luennoitsijoille ja ravintovalmentajille. Kaikin puolin loistavat kurssit!

***

Päätös ilmoittautua kurssille oli aivan sattumaa osaltani. Sain tämän idean ystävältäni, joka käy kurssia jo toista kertaa, ja koen asian niin, että se oli elämänlahja minulle. Tällä on todellakin suurempi tarkoitus kuin mitä alussa edes ymmärsin. Olen erittäin tyytyväinen kursseihin, ja odotan innolla viimeistä moduulia, sekä ensi vuodelle jäävää 1,5 moduulia, jotka jouduin jättämään väliin tällä vuosikurssilla. Yhtä paljon odotan lähitulevaisuudelta aikaa, että ehdin perehtyä näihin asioihin paremmin. Inspis korkealla. Vielä lisäkiitos Katille. Sinusta huokuu niin ihanan hyvää, iloista, positiivista energiaa!

***

Kurssikokonaisuus on erittäin hyvä. Kaikki osa-alueet tukevat toisiaan. En jättäisi mitään pois. Ehkä urheiluravitsemus oli itselle jossain määrin turha, mutta sekin oli kiinnostava ja antoi hyvää tietoa myös omaan elämään.

***

Paula on aurinkoisen ihana, lämminhenkinen ja mahtava puhuja, jota kuuntelisi kellon ympäri.

***

Oppiminen tapahtuu hitaasti, joten sitä ei aina ymmärrä kuinka huikean paljon uutta tietoa on saanut TT-kurssien aikana. Materiaalia ja ymmärrettävää on niin paljon, että asian opiskeluun voi käyttää seuraavat vuodet tai loppuelämäni, joka tulee olemaan pitkä, jos vain osaan muuttaa teorian käytännöksi. Eri moduulit on rakennettu hienosti tukemaan toisiaan.

***

Paula tekee kurssista erittäin mielenkiintoisen ja esittää asiat ihanalla elävällä tavallaan. Mukana aina huumorin kukka! Voisin kuunnella loputtomiin! 🙂

***

Kati pitää todella hienosti kaikki käytännön järjestelyt ja yhteydenpidon hallussa. Ihanalla olemuksellaan vaikuttaa paljon ilmapiiriin ja saa varmasti tuntemaan kaikki tervetulleiksi. Myös muu henkilökunta on todella avuliaita ja iloisia. Huipputiimi! Ruokailu ja tauot on myös hyvin mitoitettu ja salaatit ennen kaikkea todella hyvät!

***

Paula on kesto-osaaja ja perustiedot mahtavat. Asioiden perustelut järkeviä ja mielenkiintoista kuultavaa. Huumori höysteenä luontainen lahja hänellä. 🙂

***

Isot halit kaikille! Muutitte elämäni ja saitte heräämään minut henkiin ja muut opit tulivat sitten kaupan päälle. Matkani jatkuu vielä, mutta nyt uusissa tuulissa ja auringon saattelemana oppien lisää kaiken ikää! 🙂

***

Kursseilla on ollut iloinen ja kannustava henki. Kursseilta olen saanut hyvää pohjatietoa ja innostusta terveyden syvällisempään opiskeluun sekä puhtaampien elintapojen toteuttamiseen.

***

Aivan ihania olette koko porukka ja ammattitaitoisesti hoidatte touhuja. 🙂 ISO KIITOS ja PUS 🙂

***

Kokonaisuus on ollut aivan upea! Erityiskiitos Katille, joka niin aurinkoisesti ja lämpöisesti ottaa oppilaat ovella vastaan.❤

***

Paulahan on aivan paras, kaikilla mittareilla!

***

Nostan hattua sille, että tällainen koulutus on kehitelty, ja että tätä sanomaa viedään rohkeasti ja rinta rottingilla eteenpäin kriittisistä äänistä huolimatta. Olen oikeasti ylpeä saadessani olla mukana. Iso kiitos koko porukalle, olette upeita! <3

***

Hienosti järjestetty koulutus, osaava ja iloisen energinen henkilökunta saa hymyn korville heti aamusta!! KIITOS 🙂

***

Erinomainen kurssikokonaisuus, olisi tarpeen aivan joka ikiselle ihmiselle!

***

Kiitos suurella sydämellä!! Elämän mullistava kurssi!

***

Aivan huikea paketti huumoria, esiintymiskykyä ja tietoa! Eihän Paulaa voi kuin rakastaa.

***

Kursseilla oli erittäin kiva ilmapiiri ja mukavia ihmisiä! 🙂 <3

***

Kiitos kaikille kurssin järjestäjille! Kaikki järjestelyt sujuivat mainiosti – kahvitaukoja ja ruokailuja unohtamatta.

***

Teillä kaikilla samaan aikaan ihanasti että ammattimaisesti kootut luennot, mielenkiintoinen ja mukava opetustapa. Erityisen hienon kokonaisuuden tekee se, miten käytäntö pysyy aina luentojen mukana esillä koko ajan, eli mitä asiat käytännössä, ja kuinka asioilla monta puolta!

***

Erittäin kiitettävää oli tiettyjen samojen asioiden uudelleen esiin ottaminen ja toisto/kertaus eri kursseilla – näin opit jäivät paremmin mieleen.

***

Paula on erittäin innostava!!! Osaaminen ja tietopankki on valtava! Aina yhtä energinen, antaa kaikkensa ja luennoilla ei koskaan tylsää 🙂

***

Todella hyödyllinen koulutus, kenelle vain.

***

Paula on GURU. Hänen luennot ovat mielenkiintoisia. Hän puhuu asiaa, mutta hauskalla ja mieleenpainuvalla tavalla.

***

Tämä koulutus on täydellinen paketti 🙂

***

Paula on huippu, hauska ja erittäin pätevä opettaja. Osaa asiansa ja opettaa intohimolla. Häntä voisi kuunnella loputtomiin. Innostava!

***

Erinomainen kurssi. Lunasti odotukset. Tiedonnälkä kasvanut entisestään. 🙂 Ihanan positiiviset luennoitsijat ja mukava ilmapiiri. Lisää jatkoa odotellessa. Kiitos. 🙂

***

Haluan kiittää kaikkia kurssin järjestäjiä. Erityiskiitos Katille, olet lämmin ja aito ihminen!

***

Hakeuduin TT-koulutukseen ihan puhtaasti ammatillinen tavoite mielessä (ja edelleenkin aion jatkaa FLT-koulutukseen), mutta olenkin saanut tästä ihan hirveästi itselleni ja perheelleni, siis paljon enemmän kuin osasin etukäteen odottaa. KIITOS <3

***

Paula on Paula ja toista Paulaa ei ole. Innostava, hyvä puhuja. Kiitos Paula!

***

Kiitos miljoonasti! Odotan innolla FLT-koulutuksen alkamista.

***

Olette kaikki aivan ihania, teidän kanssanne on ollut kivaa viettää aikaa.

***

Tykkäsin kursseista, olivat mielestäni erinomaisia!

***

Materiaali oli sisällöltään arvokasta ja asiaa oli runsaasti. Kiitos hienosta lukupaketista, johon tuli tenttien ansiosta perehdyttyä jokaisen moduulin jälkeen erittäin perusteellisesti. Olen myös palaillut materiaaliin myöhemminkin mm. etsiessäni apuja esim. perheenjäsenten terveysongelmiin.

***

Paljon olen oppinut ja janoan lisää. 🙂 Kurssiviikonlopun jälkeen sulattelua, mutta intoa!

***

Paula tarkentaa tarvittaessa ja pitää huolen, että ollaan tajuttu asian ydin. 🙂 ISO KIITOS!

***

Kiitos kurssin monipuolisesta annista. Innostava, kannusta ilmapiiri, kiva tulla, kiva olla, järjestelyt kaikki ok! 🙂

***

Iso kiitos hienosta kurssista. Olen todella tyytyväinen koulutukseen. 🙂

***

Katille iso kiitos! Jo ensimmäisestä viestistä tuli hyvä mieli.

***

Kati kahvikolleineen toimi koulutuksessa pisteenä iin päälle! Se jokaisena koulutuspäivänä saatu lämmin vastaanotto ja halaukset saivat itse kenenkin tuntemaan olonsa niin tervetulleiksi, sellaista saisi olla muuallakin!

***

Haluan kiittää koko sydämestäni! Ihmisen hyvinvointi on vuosikymmenet ollut minulle tärkeä asia, mutta kurssin myötä olen hurahtanut lopullisesti, paluuta ei ole 🙂 Syksyllä haluan suorittaa kaksi ensimmäistä TT-moduulia, joissa en ole vielä ollut. Olen myös aloittanut avoimessa opinnot ja harras toiveeni on joskus saada suoritettua FLT:n kurssit – haaveena jopa joskus auttaa muita voimaan hyvin syömällä paremmin.

***

Paula on inspiroiva, innostava, todellinen laaja-alainen asiantuntija. Kuuntelisin häntä vaikka 2 päivää syömättä ja nukkumatta eli niin mielenkiintoisella tavalla esittää asiat.

***

Kiitos että olette olemassa! Asiaa on ollut niin hurjasti, että sulattelu vie vielä aikaa. Materiaaleja luen edelleen, jotta koko kauneus juurtuisi selkärankaani ja pienimpiinkin aivonystyröihin. Toivon välittämänne tiedon leviävän tähän maahan nopeammassa aikataulussa, kuin miltä se nyt näyttää. Teette arvokasta uranuurtava työtä täydellä sydämellä. Toivon menestystä ja täysiä kursseja jatkossakin! Muutos lähtee meistä. Suurkiitos! Aurinkoa, voimia ja menestystä myös tulevaisuuteen!

***

On ollut aivan ihanaa olla mukana tässä energisessä porukassa. Ihana ystävällisyys ja on tuntunut, että minut on otettu yksilönä vastaan ja huomioitu vaikka meitä onkin iso jengi. Vielä kerran ISO KIITOS KAIKKI IHANAT! Nähdään FLT-koulutuksessa ensi huhtikuussa 😉

***

Jatkakaa samaan malliin! 🙂 Pidättehän tälle porukalle vuosittain 1–2 kertaa ”kertauskurssin”, please!

***

Koulutus aivan mahtava kokonaisuus. Tässähän saa vieroitusoireita, kun se nyt loppuu. SUURKIITOS!

***

Erittäin hyödyllinen kokonaisuus. Kattava ja monipuolinen. Olen nauttinut joka hetkestä ja matka jatkuu. On ollut etuoikeus päästä kuuntelemaan huippuammattilaisia.

***

Ruusuja kaikille asianosaisille. Tietoa yllin kyllin. Aina aivan upea tunnelma ja lämmin ilmapiiri!

***

Upea paketti. Nälkä kasvaa, haluan tietää lisää. Tällaisena kokonaisuutena riittävä. KIITOS, jään kaipaamaan!

***

Koulutus täytti odotukseni ja olen saanut paljon eväitä parantaa elämääni! Kiitos!

***

Pelkkiä ruusuja kaikille. Erittäin innostava opintokokonaisuus. Kiitos teille! <3

***

Paljon hyvää tietoa! Kannatti tulla.

***

Erittäin hyödyllinen kokonaisuus, kattava ja monipuolinen. Olen nauttinut joka hetkestä ja matka jatkuu.

***

Hyvin rakennettu kokonaisuus, askel askeleelta mennään syvemmälle, kerrataan ja otetaan uuteen asiaan mukaan aiemmin opittu. Lämmin ja sydämellinen kiitos kaikille opettajille ja kaikille, jotka olivat järjestelyissä mukana. Te olette ihania tyyppejä ja tämä on teille oikeasti sydämen asia. Itselläni opiskelu jatkuu ja varmasti tavataan vielä.

***

Kiitos! On ollut hieno kokemus! Jää mieleen ja matka jatkuu. On ollut etuoikeus päästä kuuntelemaan huippuammattilaisia.

***

Ihana esiintyjä, positiivinen ja energinen. Osaa painottaa tärkeitä asioita puhuessaan ja pitää luennon mielenkiintoisena.

***

Aivan mahtava, inspiroiva motivoiva, asiat selkokielellä ja ymmärrettävästi esittävä opettaja. Ammattitaitoinen, helposti lähestyttävä ja uskottava. Viihdyttävä ja samalla asiantunteva. Esimerkki!

***

Upea nainen, joka tekee työtään suurella sydämellä.

***

Kertoo asiat selkeästi, avaa vaikeat asiat esimerkkien avulla ”tavalliselle ihmiselle” ymmärrettävään muotoon. Joskus puhuu liian nopeasti. Ihanan värikäs ja hurmaava persoona, hänen luennoillaan ei pitkästy.

***

Kuin olisi Bruce Springsteenin viimekesäisessä megakonsertissa. Artistia jaksaa kuunnella vaikka 5 tuntia tauotta, herkeämättä ja otteen kertaakaan herpaantumatta…Ajan kulua ei lainkaan huomaa. Tajunnan räjäyttävä osaaminen ja tietotaito kerrotaan yleisölle kansantajuisesti, selkeästi ja hauskasti. Loistavan lavashown ansiosta saa nauraa hekottaa vähän väliä. Ja se, jos mikä on terveydelle hyväksi!

***

Täydellinen kouluttaja kaikin puolin. 🙂 Voisi kuunnella vaikka viikon yhtäjaksoisesti. Hän osaa kertoa asioista aina niin selkeästi ja kiinnostavasti. Ulosanti on ihan mieletön!

***

Olet ihan huippukouluttaja. Pidät taatusti kaikki hereillä ja tietoa tulee kuin tykin suusta. 🙂 Uskomaton tietomäärä, missään kysymyksessä et jäänyt ilman vastausta.

***

Aivan huippu! Energisyyttä ja valoa on ilo katsella ja kuunnella, oli aihe mikä tahansa!

***

Kurssimateriaalit selkeitä, ne ymmärtää myös henkilö, joka ei ole terveysalalla.

***

Koulutuksen sisältö on mielestäni erittäin hyvä ja loogisesti etenevä. Minulle todella hyödyllinen paketti – suuret kiitokset siitä teille kaikille! Järjestättehän jatkossa lisäkursseja meille, joissa päivitetään, kerr